Widok

Borelioza

Powinno być co tygodniowe spotkanie dla osub z boreliozą.

Niech wszyscy choży na boreliozę się tutaj przedstawią żeby wszyscy wiedzieli że nie są sami.

Ja mam na imię Tym i od dwuch lat choruje na boreliozę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ta choroba. Się tak szybko przenosi przez to że teraz komary ją przenoszą i ta choroba się przenosi drogą płciową. Ta choroba się ukrywa aż ciało jest słabsze i wtedy atakuje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Borelioza to jest mieszanka trzystu chorób w jednej dlatego są takie różne objawy, w każdej osobie inne, ja dowiedziałem się że jestem chory przez to że mjałem problemy z balansem pojechałem do lelaża i mnie źle zdjagnozował. Pojechałem do specjalisty. wzięli krople mojej krwi i widzieli w niej boreliozę skoro ten microscop miał monitor to ja też widziałem tą chorobę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Sugeruje, żebyś poszukał psychologa, bo ewidentnie masz problem, ale nie z łupieżem.....
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja mam łupież, poszukuję chorych z katarem, aby wspólnie zrobić chałwę
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 16
czytałam o boreliozie, szczerze przynam, ze nie zdawałam sobie sprawy, że to taka poważna choroba. Powiedz proszę jak dowiedziałes sie, że jesteś chory? pytam, bo sama mam obawy (przebywam często w lesie/ ogródku), że może mnie dopaśc.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zdrowie

Labioplastyka Trójmiasto (8 odpowiedzi)

Czy któraś z Was robiła w Trójmieście taki zabieg? W jakiej klinice? Który lekarz? Byłam na...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry