Widok

Bożena Żurawska - InPost

Witam.
Mam pytanie. Poszukuję rzekomo Pani Bożeny Żurawskiej. Sprawa wygląda następująco.
Oczekiwałem na przesyłkę sądową, na której mi zależało. Z racji, że wg mnie czekam już za długo, zadzwoniłem do sądu w kartuzach.
Otóż moja paczka rzekomo jest już odebrana pod moim adresem, a osobą odbierającą jest Pani Bożena Żurawska.
Jutro będę dochodził tej sprawy od inposta w celu wyjaśnienia i pokrycia moich strat z tytułu braku dokumentów (ciekaw jestem jak mi pójdzie).
Jeśli ktoś coś wie, lub miał podobny przypadek - proszę o jakiekolwiek informacje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Listonosz zostawił awizo w skrzynce dla mojego męża pojechałam na pocztę, pani w okienku nie sprawdziła mojego dowodu osobistego , moglabym podpisac sie jak chce ,wydała mi list który nie był do mojego męża .Nie zgadzało się nazwisko, ani nawet ulica .Zauważyłam to i zwróciłam uwagę, udała zdziwioną ,postukała w komputerze i powiedziała ze wszystko się zgadza ze list jest na to awizo,nawet nie sprawdziła innych listów czy nic nie ma do męża zabrała ten i powiedziała ze awizo nie ważne a mój podpis przy odbiorze skreśli
do mnie przesyłka z sadu dotarła po 2 tygodniach- polecony za potwierdzeniem odbioru a nawet podpisu nie wzięli- ciekawe kto się tam podpisał
Wniosek złożony był, 20.10.2015, a Ktoś ponoć odebrał 4.12.2015. Adres ponoć się zgadza i wszystko...
przesyłka sądowa wysłana z sądu z w Kartuzach w październiku dotarła do mnie dopiero w grudniu, w dodatku awizo było źle zaadresowane.

Inne tematy z forum Banino

Gdzie kupujecie mięso? (22 odpowiedzi)

Witam Mieszkam w baninie od niedawna i ostatnio miałam nieprzyjemnosc zakupic mieso w Markecie...

do góry