Widok
Brabank
Brabank to nazwa osiedla, które powstanie w rejonie ul. Wałowej i Stara Stocznia w Gdańsku. Lokalizację cechuje niewielka odległość do historycznej zabudowy Śródmieścia, a wkrótce również do powstającego Muzeum II Wojny Światowej oraz docelowo - ul. Nowej Wałowej i nowoczesnego Młodego Miasta.
W pierwszym etapie realizacji przewidziano trzy budynki (A, B i C). Na parterze znajdować się będą ...
przeczytaj więcej o inwestycji
W pierwszym etapie realizacji przewidziano trzy budynki (A, B i C). Na parterze znajdować się będą ...
przeczytaj więcej o inwestycji
Brabank NOT HOT but gniot
Szkoda ze tak wspaniala lokalizacja zostanie "utrupiona" mdlym i nieciekawym projektem. Budynki zle polozone, nie eksponuja tego co mogloby sie dac im mieszkancom. Projekt zabudowy nie ma zadnej finezji, nie ma w niczego szczegolnego i niczego co powoduje podziw czy atrakcje. Nie wykorzystuje sie walorow tego terenu !!
Szkoda że zabraklo polotu.. W kazdym innym kraju, takie miejsce byloby cudem, a u nas kolejnym gniotem..
Szkoda że zabraklo polotu.. W kazdym innym kraju, takie miejsce byloby cudem, a u nas kolejnym gniotem..
dla mnie spoko
Mnie się podoba, w Manchesterze (river irwell) nad rzeką przede wszystkim powstawały nowoczesne projekty, ten nawiązując kolorystyką do historii w moim mniemaniu mógłby być bardziej w odcieniach szarości czy metalu, ale nadal mi się podoba, jest nietypowy, nie rozumiem, czemu takie niezadowolenie, ja uwielbiam nietypowe, nietradycyjne projekty, czasem nawet szokujące oby takich jak najwięcej!
Cała prawda o Invest Komfort i Brabank i reszcie.
Uważam, że cena jak na tą częśc "starowki" kosmiczna. Na okolo strasznie opuszczone tereny dojazd w najwiekszych korkach (masakra)
Duże lepsza lokalizacja to ulica Szafrania czyli Waterlane i Pirelli z widokiem na najpiekniejszy deptak zurawia i wieze mariacka. Sama mieszkam w Waterlane. Ceny do jakosci mega lokalizacja sauna silowania nawet basen, nikt tego nie ma w 3miescie.
Co do invest komfortu przereklamowany wszyscy ludzie leca slepo do nazwy invest komort("komfort") a juz na focha bylo widac w realizacji etapie 2 i 3 znaczne pogorszenie standardu brzydsze klatki balkony czy elewacja.
Jaskowa Dolina pieknie wykonczona ale kosmiecznie droga zupelnie nie warta swej lokakalizacji. .
Kiedys Focha I czy Nowa LAstadia super wygladaly ktos sie staral.
Nadmorski Dwor tu lokazliacja dosc fajna ale nawalili blokow i jeden drugiemu patrzy w okna nie ma gdzie parkowac auto na aucie jak oddadza kolejne dwa budynki sprzedaja wiekoszci jedno miejsce w hali hdzie wiekszosc potrzebuje dwoch bedzie osiedle wygladalo dramatycznie.
nadmienie ze w biurach naprawde czesto gesto bylam obslugiwana jakos byle jak jakby im nie zalezalo na sprzedaqzy nie wspominajac a zaproponowaniu herbaty komumokliwiek nawet kobiecie w ciazy, wszyscy znajomi te same odczucia chyba z 6 par.
za kazdym razem kupowalam ja i moja rodzina mieszkania u innch deweloperow. Moze ktos to przeczyta i wezmie sobie do serca.
Duże lepsza lokalizacja to ulica Szafrania czyli Waterlane i Pirelli z widokiem na najpiekniejszy deptak zurawia i wieze mariacka. Sama mieszkam w Waterlane. Ceny do jakosci mega lokalizacja sauna silowania nawet basen, nikt tego nie ma w 3miescie.
Co do invest komfortu przereklamowany wszyscy ludzie leca slepo do nazwy invest komort("komfort") a juz na focha bylo widac w realizacji etapie 2 i 3 znaczne pogorszenie standardu brzydsze klatki balkony czy elewacja.
Jaskowa Dolina pieknie wykonczona ale kosmiecznie droga zupelnie nie warta swej lokakalizacji. .
Kiedys Focha I czy Nowa LAstadia super wygladaly ktos sie staral.
Nadmorski Dwor tu lokazliacja dosc fajna ale nawalili blokow i jeden drugiemu patrzy w okna nie ma gdzie parkowac auto na aucie jak oddadza kolejne dwa budynki sprzedaja wiekoszci jedno miejsce w hali hdzie wiekszosc potrzebuje dwoch bedzie osiedle wygladalo dramatycznie.
nadmienie ze w biurach naprawde czesto gesto bylam obslugiwana jakos byle jak jakby im nie zalezalo na sprzedaqzy nie wspominajac a zaproponowaniu herbaty komumokliwiek nawet kobiecie w ciazy, wszyscy znajomi te same odczucia chyba z 6 par.
za kazdym razem kupowalam ja i moja rodzina mieszkania u innch deweloperow. Moze ktos to przeczyta i wezmie sobie do serca.
Dobrze wykończony? Po pól roku ściana w salonie pęknięta, co chwile awarie basenu, przeciekający garaż. (Mowa o poprzednich latach). Jeśli chodzi o klatki schodowe, to może kwestia gustu ale proszę sie przejechać po innych nowych inwestycjach. Waterlane ma najmniej polotu. Tanio i skromnie. Jeśli płaciliście państwo 8 tyś za metr, to może Wam to odpowiada. Myśmy dali trochę wiecej. Wiecej niż w invest komfort. Nie żałuję, bo widok niezastąpiony.
Jesli ktoś się chociaż trochę orientuje to wie że ściany prawie zawszę pękają w ciągu pierwszych dwóch, trzech lat od postawienia budynku bo budynek "pracuje". I nie jest to wina kiepskich materiałów czy niefachowej roboty. Wystarczy ten fakt zgłosić do osoby zajmującą się sprawami obiektu i przyjdą i to naprawią bezkosztowo-tak było też w moim przypadku.
INVEST KOMFORT za cos takiego powinno sie isc do wiezienia!!!
W centrum Gdanska powstalo osiedle rodem z Zaspy ( nie obrazajac mieszkancow Zaspy)... INVEST KOMFORT to nie firma zatrudniajaca dobrych architektow tylko ludzi projektujacych TYPOWA mieszkaniowke. Jak w takim miejscu mozna bylo na to pozwolic. Powinno byc nowoczesnie, bryla powinna byc intrygująca ale to jest zwykly blok ... To mogl zbudowac tez Robyk i Ekolan ...
nie wspomne o oszczednosciach co widac w w elewacji ( tynk tynk tynk na polowie elewacji - juz widze te zacieki)... WSTYD ... i te WSTYD bedzie tak teraz stal 100 lat
nie wspomne o oszczednosciach co widac w w elewacji ( tynk tynk tynk na polowie elewacji - juz widze te zacieki)... WSTYD ... i te WSTYD bedzie tak teraz stal 100 lat