Widok

Brabank

Brabank Apartamenty Śródmieście Temat dostępny też na forum:
Brabank to nazwa osiedla, które powstanie w rejonie ul. Wałowej i Stara Stocznia w Gdańsku. Lokalizację cechuje niewielka odległość do historycznej zabudowy Śródmieścia, a wkrótce również do powstającego Muzeum II Wojny Światowej oraz docelowo - ul. Nowej Wałowej i nowoczesnego Młodego Miasta.

W pierwszym etapie realizacji przewidziano trzy budynki (A, B i C). Na parterze znajdować się będą ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

tak powinni budować gdańsk

jedyny kto normalnie i ładnie buduje w gdańsku to riverview.

Ja pamiętam jak powstawało to osiedle ok 2007 roku, koleżanka pracowała u Deva i mogla załatwić zniżkę, mieszkania były na podobny poziomie cenowym co nowe na Chełmie. Może na Chełmie nie mam luksusów, ale mam święty spokój i znam większość sąsiadów :)

Mega

podoba mi się ten styl budynków w klimacie Wałowej :)

super miejsce

trójmiasto może poszczycić się naprawdę wyjątkową architekturą, nawet tą nową, w innych miastach deweloperzy niezbyt dbają o klimat i wszystkie osiedla wyglądają tak samo. Brabank serio jest wyjątkowy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Piękne osiedle

Widziałam na żywo, robi niesamowite wrażenie.

+1

zagłosowane! za ładne nawiązania architektoniczne do stoczni, ecs i ogólny klimat :D

XD

przerośnięte? xD chyba ktoś tu dawno nie wychodził z domu i nie widział, jak wygląda przerośnięte osiedle, lol

Mike

mdłe, bez polotu, przerośnięte.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

otoczenie i wykonanie naprawde petarda.

mam nadzieje ze wygra. nie ma drugiej inwestycji tak unikatowej pod tyloma wzgledmi - lokalizacja, architektura, historycznosc i nowoczesnosc

industrialnie ale elegancko

dobrze zrobiona reklama i wcale nie przekłamuje. bo na żywo Brabank robi wrażenie :o

All inclusive xd

Nikt ci nie zarzuci, że się szlajasz po mieście bo formalnie nie wyszedłeś nawet z domu. Mój kumpel mieszka na takim osiedlu ze strefą i jak go odwiedzam to sam czuje się jak na wakacjach xD

:))

deweloper proponuje najlepsze lokalizacje , super propozycja dla tych, co nie chca uciekać na obrzeza bo kochaja centra . mieszkam za granica , ale lubie zagladac z sentymentu co tam w Gda . może kiedyś

Widziałem na jutubku

Wygląda naprawdę spoko. Aż z ciekawości obejrzałem całą reklamę XD

Miejscówka naprawdę czad

Bardzo klimatyczna, zrobiona z fasonem i ze smakiem. Rzeczywiście dobrze skomponowana z historycznym krajobrazem starego Gdańska :)

:))

Na reklamie na prawdę wow , lubie pana Rafała :)

Ej no

te wspólne strefy to musi być spoko rzecz. Ludziom by się to w głowach kiedyś nie mieściło xD a w bilarda by człowiek popykał bez jechania na drugi koniec miasta! Tramwajem za długo. Autem piwka odpadają :C rozwiązany odwieczny problem!

Miałem okazję widzieć w święta w czasie spaceru

Jest moc i styl. Robi potężne wrażenie. Myślę, że kolejny kandydat do nagród architektonicznych.

Czy masz na myśli wszystkich stałych mieszkańców Brabanku, czyli 3 rodziny?

Inwestycje?? Brabank to budynki mieszkalne, ze stalymi mieszkancami ktorzy maja dosyc "dzikich inwestorow"