Widok

Brabank

Brabank Apartamenty Śródmieście Temat dostępny też na forum:
Brabank to nazwa osiedla, które powstanie w rejonie ul. Wałowej i Stara Stocznia w Gdańsku. Lokalizację cechuje niewielka odległość do historycznej zabudowy Śródmieścia, a wkrótce również do powstającego Muzeum II Wojny Światowej oraz docelowo - ul. Nowej Wałowej i nowoczesnego Młodego Miasta.

W pierwszym etapie realizacji przewidziano trzy budynki (A, B i C). Na parterze znajdować się będą ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Niestety, ja mogę jedynie pozazdrościć mieszkańcom Brabanku Każdorazowo podczas pobytu w tej okolicy myślę, jak byłoby fajnie popijając poranną kawkę na balkonie z widokiem na Motławę.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Świetne restauracje

Uwielbiam tę inwestycję, choć nie jestem mieszkańcem. Jedne z najlepszych restauracji w całym Trójmieście, w dodatku nad samą Motławą.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Klimatyczne miejsce

osiedle jest świetnie zlokalizowane. Brabank to miejsce, z którego można podziwiać najpiękniejsze uroki Gdańska, w dodatku pozostając w centrum.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czekam na drugi etap

cudowna lokalizacja, widok na Stare Miasto, wspaniałe restauracje i galerie sztuki... Genialna inwestycja.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

rozebrać ten szpetot
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Najlepsza inwestycja

kameralnie, choć w samym centrum Gdańska, w dodatku z widokiem na stare miasto...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Najlepsze osiedle w Gdańsku

klimatyczne, o najwyższym poziomie wykonania, w samym centrum miasta...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Czy określenie "klimatyczne" oznacza wilgoć i smród z Motławy?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nad samą Motławą

przepiękna lokalizacja w samym centrum, z widokiem na stare miasto.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Motława...

Mój brat mieszka na tym osiedlu. Widok
zapieraa dech w piersiach. Nie ma w Polsce piękniejszego miasta niż Gdańsk.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Miejscówka lepsza niż Długa

Piękne miejsce z niesamowitym widokiem i dobrymi restauracjami. Spokojne, bez zgiełku i masy turystów jak na Długiej.

Spokojnie, bez zgiełku i masy turystów,.... bo pandemia jest
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Miejsce dla koneserów

doskonała inwestycja na lata, w pięknym otoczeniu starego miasta.
W pełni się zgadzam z pozytywnymi opiniami nt IK to bardzo dobra firma. Ja kupiłem apartament w Sopocie 16 lat temu i jest wszystko rewelacyjne a cena była podczas zakupu bardzo wysoka a dzisiaj jest już 4 razy wyższa. Kupiłem tez w Sea Towers i opinie również pozytywne. Hejterzy żal mi Was to takie polskie narzekać na wszystko. A ja powiem jest pięknie i zamierzam pomimo wysokiej ceny kupić apartament w Brabanku i wiem ze na tym na pewno nie stracę. Wspaniałe części wspólne będzie wielka siłownia pokój klubowy z bilardem i barkiem kto jeszcze tak buduje? Brawo IK życzę wszystkim uśmiechu i wiary w ludzi i to co polskie!

serce Śródmieścia

cudowne widoki nad Motławą.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Też mi się podoba, ale czy mieszkanie w tym miejscu przez okrągły rok byłby moim marzeniem? Mam wątpliwości.

Gdańsk

Moje Top3 wraz z Opacką i Botaniką. Świetne miejsce do życia i pod inwestycję. Mało jest deweloperów, którzy się tak starają jak IK

Inwestycje?? Brabank to budynki mieszkalne, ze stalymi mieszkancami ktorzy maja dosyc "dzikich inwestorow"

Czy masz na myśli wszystkich stałych mieszkańców Brabanku, czyli 3 rodziny?

Miałem okazję widzieć w święta w czasie spaceru

Jest moc i styl. Robi potężne wrażenie. Myślę, że kolejny kandydat do nagród architektonicznych.