Widok

Bracia Collins otwierają warsztat w Rumi

Opinie do artykułu: Bracia Collins otwierają warsztat w Rumi.

Zaczynali od warsztatu w Londynie, w którym realizowane są odcinki do programu telewizyjnego "Odjazdowe bryki braci Collins". Fala sukcesu i popularność pozwoliły im rozwinąć biznes o kolejne obiekty, w których przerabiają samochody. Po stolicy Anglii przyszła pora na Dohę i Warszawę. 17 marca do tego zaszczytnego grona dołączy czwarte miasto - Rumia.

Bracia Collins, a w zasadzie Rafał i Grzegorz Chmielewscy pochodzą z Legnicy, ale wychowali się w Londynie. W stolicy Wielkiej ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

JA

to rob jak kazdy moze

JA

zazdrosc lucka zecz

ja

super goscie nikt nic im nie dal . sami na wszystko zapracowali trafili super pomysl .potem wytrwalosc . jestem pelen szacunku dla braci /normalni usmiechnieci bez glowy w chmurach .ciesze sie z ich sukcesy . bo to nasze normlne clopaki .pozdrawiam serdecznie . jestem weteranem wojennym .a od kilku lat terz pracuje w niemczech . i stac mie na fajne auto i normalne zycie . ale teraz i w naszym kraju nie jest zle i chyba zostane w kraju zobaczymy co czas pokarze po pandemi bo to jedna wielka nie wiadoma .a ci co pisza a braciach zle to male zakompleksione istotki. pozdrawiam z olsztyna braci c
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja

super

No i tyle z warsztatu. Zamknięte. Opinie tragiczne.

Ktoś zdziwiony?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Miałem okazje przez Rafała być oszukanym na duże pieniądze to już za długo się udaje aż dziwne !!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bzdura

Nie maja zadnych warsztatow ani kasy, wszystko to jedna wjelka szopka, oszukuja ludzi i lansuja sie za czyjes pieniadze.
tyle w temacie.

W polsce z tego co slyszalem tez maja duze problemy z platnisciami. Radze omijac
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wyglada na to ze Rumia padla bo czego sie nie dotkna bracia ch. upada prędzej czy pozniej. Zamiast inwestowac i sie rozwijac oni musza nachapac sie na poczatku a pozniej bedzie co bedzie. Zawsze znajdzie sie jakis jelop co sypnie pare groszy i troche pozyja. Az znowu sie cos ze..a i tak w kolko. Znam kilka osob ktore znaja ich osobiscie i kazdy mowi jedno. Grzesiek jest bardziej rozsadny a ten mniejszy wszystko psuje swoja pazerność i potrzeba zycia na pokaz, ponad stan. Ludzie zaczynaja powoli mowic o tym jak zostali wykorzystani do promocji braci ch. Albo ze zostali przez nich oszukani (wpisy na fb itp) ale wciąż to za malo zeby w koncu ich wierni fani dzieki ktorym defakto tak zyja przestali ich sponorowac. Chlopcy zaczeli lansowac sie ostatnio na fundacji. Ciekawe czy faktycznie dziala ona tak jak powinna? Wiele razy sie na nia powoluja ale chyba jeszcze nic dzieki niej nie zrobili? Zastanawiajace jest gdzie jest sprawozdanie finasowe, ktore powinno byc jawne i opublikowane???
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy każde auto są Panowie w stanie przerobić w" Cudo."

Bogdan Biernat

Super robota i super ludzie. Fakt nie każdego stać na Nich. Mnie nie bo mam golfa 2 w automacie- najbardziej rozpoznawalne auto chociaż 89r. Pozdro dla Collinsów z Legnicy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Lipa

Co to ku... za sh*t. W ogóle tego nie oglądam. Co to za nazwisko? Ponoć Polacy, a Collins. Żal mi takich ludzi którzy wstydzą się polskiego nazwiska. Powinni pozbyć ich polskiego obywatelstwa
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Hehe dokladnie co oni moga wiecej zrobic oprocz wylkejanki na aucie i montarzu ledow zenada jak oni maja czelnosc nazywac to co robia tuningiem

PLEBS z anglii ci je zamontuje

Jeszcze GWE i gka . buraki w audi i passatach

Zwyczajny Polski plebs z ulicy. Lizneli troche swiata .TURBO zrobil darmowa reklame i nic pozatym . za pare lat nikt nie bedzie o nich slyszal

Dla scislosci

Jacy Colins ? tylko Chmielewscy Plebs zawsze sobie dodaje ! Piszecie ze wychowali sie w Anglii.Bzdura bo jak ktos mieszka w Angliipare lat (5) i wyjechal jako dorosly Wiec ?????? Wychowala ich polska legnica a raczej ulica Program robiony pod publike.Mija sie z rzaczywistoscia.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Niby tacy wspaniali a slyszalem ze nie chca placic ludziom w Anglii za wykonana dla nich prace. Oszusci!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

I co koleś z Legnicy taki jesteś cwaniak a dałeś się prawie przez tramwaj w warszawie rozjechać i trochę Ci się zdarło folijki niebieskiej zdarło z tego niebieskiego jaguarka
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry