Widok
Brak dbałości o klienta
Niestety ale średnio 2 razy w tygodniu woda zimna lub chłodna, a zgłoszenie problemu na recepcji, jak każde bez echa. Wczoraj 8 grudnia woda nie była nawet chłodna, tylko zupełnie zimna i 5 minut spuszczania z nadzieją zmiany, bez rezultatu - nadal lodówa.
2 miesiące trwała naprawa natrysków męskich i był do dyspozycji tylko jeden, a naprawę można było zrobić w tydzień, ale pewnie menadżer wyszedł z założenia po co nam natryski z zimną wodą w zimę.
Maszyna na mięśnie pleców przez ponad 3 tygodnie brak zawleczki do blokowania siedziska, zgłoszone przeze mnie kilka razy na recepcji, bez echa.
Siłownia przeludniona, czasami trzeba czekać po 15-20 minut na klucz do szafki, a 10% szafek uszkodzonych lub bez klucza
Plusy:
- ładne Panie na recepcji, które jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki po zainstalowaniu monitoringu zaczęły się interesować bardziej klientem niż sobą. Kiedyś między paleniem miały przerwy na prace i chyba proporcje się odwróciły.
- bardzo pomocna instruktorka siłowni
- dużo bieżni, dostawili kolejne i spore możliwości do ćwiczeń areobowych
2 miesiące trwała naprawa natrysków męskich i był do dyspozycji tylko jeden, a naprawę można było zrobić w tydzień, ale pewnie menadżer wyszedł z założenia po co nam natryski z zimną wodą w zimę.
Maszyna na mięśnie pleców przez ponad 3 tygodnie brak zawleczki do blokowania siedziska, zgłoszone przeze mnie kilka razy na recepcji, bez echa.
Siłownia przeludniona, czasami trzeba czekać po 15-20 minut na klucz do szafki, a 10% szafek uszkodzonych lub bez klucza
Plusy:
- ładne Panie na recepcji, które jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki po zainstalowaniu monitoringu zaczęły się interesować bardziej klientem niż sobą. Kiedyś między paleniem miały przerwy na prace i chyba proporcje się odwróciły.
- bardzo pomocna instruktorka siłowni
- dużo bieżni, dostawili kolejne i spore możliwości do ćwiczeń areobowych
Moja ocena
Premium Fitness & Gym
kategoria: Siłownie i fitness kluby
obsługa: 2
oferta: 2
wyposażenie: 4
klimat i wystrój: 3
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 2
2.7