Widok
Brak kompetencji, nie zasługuje na autoryzację Hondy!
Zgłosiłem się na wymianę paska rozrządu w starej Hondzie. Cena okazała się przystępna - dostałem rabat i usługa została wykonana.
Oprócz tego zgłosiłem jeszcze kilka usterek:
1) luz na sworzniu z prośbą o dioagnozę
2) sprawdzenie czy nie dostje się ciecz chłodząca do silnika
3) diagnoza spryskiwacza szyby z sugestią aby oczyścić styki
4) prośba o diagnozę dziwnych dźwięków z silnika
I zaczęło się:
1 - mechanik zapomniał sprawdzić
2 - mechanik sprawdził ale zapomniał zakręcić korka wlewu oleju!!!
3 - stwierdzono uszkodzenie pompy nie podłączając do niej nawet napięcia! Skasowano za diagnozę a usterkę sam naprawiłem w 5 minut przed domem. Żenada!!!
4 - mechanik stwierdził że po wymianie paska dźwięki ustały co okazało się nieprawdą.
Oprócz tego mechanik stwierdził że mam wyciek z miski olejowej na korku. Prawdopodobnie chciał dokręcić i zerwał gwint. Podczas odbioru auta zostałem poinformowany że mam zerwany gwint w misce olejowej! Bezczelność! Od tamtego czasu mam wielką plamę oleju przed domem.
Na reklamację pisemną nikt nie raczył odpisać, jak zadzwoniłem to pan z serwisu stwierdził, że dostałem rabat i jeszcze mi źle.
KLIENT ZŁO KONIECZNE, NIE POLECAM!
Oprócz tego zgłosiłem jeszcze kilka usterek:
1) luz na sworzniu z prośbą o dioagnozę
2) sprawdzenie czy nie dostje się ciecz chłodząca do silnika
3) diagnoza spryskiwacza szyby z sugestią aby oczyścić styki
4) prośba o diagnozę dziwnych dźwięków z silnika
I zaczęło się:
1 - mechanik zapomniał sprawdzić
2 - mechanik sprawdził ale zapomniał zakręcić korka wlewu oleju!!!
3 - stwierdzono uszkodzenie pompy nie podłączając do niej nawet napięcia! Skasowano za diagnozę a usterkę sam naprawiłem w 5 minut przed domem. Żenada!!!
4 - mechanik stwierdził że po wymianie paska dźwięki ustały co okazało się nieprawdą.
Oprócz tego mechanik stwierdził że mam wyciek z miski olejowej na korku. Prawdopodobnie chciał dokręcić i zerwał gwint. Podczas odbioru auta zostałem poinformowany że mam zerwany gwint w misce olejowej! Bezczelność! Od tamtego czasu mam wielką plamę oleju przed domem.
Na reklamację pisemną nikt nie raczył odpisać, jak zadzwoniłem to pan z serwisu stwierdził, że dostałem rabat i jeszcze mi źle.
KLIENT ZŁO KONIECZNE, NIE POLECAM!
Moja ocena
Faworit
kategoria: Salony samochodowe
obsługa: 2
oferta: -
jakość usług: 1
przystępność cen: -
ocena ogólna: 1
1.3
* maksymalna ocena 6