Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
polecam wątek zamknięty Witam miałam okazję dokonać przeglądu samochodu na zmianie P. Tadeusza- ze...
~Zadowolony klient
2

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 2 kwietnia 2012

Serwis niebezpieczny dla klienta wątek zamknięty Oddałem auto do serwisu dnia 27.03.2013 celem wykonania wszystkich czynności...
~A. Matela
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 18 kwietnia 2013

PERFEKCYJNY SALON!!!! wątek zamknięty SZYBKO MIŁO FACHOWO TANIO PROFESIONALNIE,POLECAM INNYM WŁASCICIELOM...
~BOGDAN
3

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 4 kwietnia 2012

Polecam serwis i dział części wątek zamknięty Serwisowałem tam dwa samochody kilkuletnie, za każdym razem byłem bardzo...
~Rado
-

dodano: 21 sierpnia 2012

polmozbyt wątek zamknięty witam, odwiedziłem tą stację z przymusu, szczerze niepolecam... drogo i syf,...
~Hania
1

dodano: 2 czerwca 2012

brak kompetencji, wątek zamknięty Przy wymianie żarówek XENONOWYCH do HONDA FR-V dają najtańszy towar w postaci...
~Mariusz
5

dodano: 25 listopada 2011

brak kompetencji wątek zamknięty Kupno części zapasowych to droga przez mękę. Brak podstawowej wiedzy,...
~Henryk
-

dodano: 18 lipca 2012

SERWIS PRIMA SORT wątek zamknięty ZMIENIŁEM SERWIS Z GDANSKA ... NA SERWIS SOPOCKI.POWODEM ZMIANY BYŁA...
~TAJNY0
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 12 września 2009

PORAŻKA wątek zamknięty ZDECYDOWANIE ODRADZAM TEN SERWIS!!!! OBSŁUGA OPRYSKLIWA I WULGARNA!!!!!!!!!...
~KAMILSOPOT
-

dodano: 18 czerwca 2009

serwis do bani niepolecam wątek zamknięty przyjechalem hondom na diagnoze po wyswietleniu sie kontrolki silnika po...
kolowrotek
-

dodano: 25 kwietnia 2009

Skandal!!! wątek zamknięty Serwis to kompletna pomyłka. Podejście do klienta skandaliczne. W trakcie...
~M
-

dodano: 25 kwietnia 2009

Polecam ten serwis. wątek zamknięty Miła obsługa.Mechanicy wiedzą co robią dobrze wykonują swoją prace , ceny w...
~Wiesiek
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 3 listopada 2008

POLECAM!! wątek zamknięty Byłam ostatnio w tym servisie,na przegladzie i drobnych...
~CHANIA24
-

dodano: 13 września 2008

super servis!!!!!poleca szczerze,nie wierzecie w te bzdury ze jest zły!!!! wątek zamknięty Byłem ostatnio w tym servisie,wymieniałem rozrząd,amorki i wachacz,wszystko...
~BOGDAN ZASPA
-

dodano: 13 września 2008

Serwis - całkiem do rzeczy wątek zamknięty 1) Wymiana sondy lambda - lojalnie poinformowali mnie że zamienniki nie będą...
~MD
-

dodano: 31 lipca 2008

Brak kompetencji, nie zasługuje na autoryzację Hondy! wątek zamknięty Zgłosiłem się na wymianę paska rozrządu w starej Hondzie. Cena okazała się...
~Maciek
-

dodano: 11 czerwca 2008

Bardzo dobre podejście do klienta. wątek zamknięty Tanio i dobrze.Doradzą , a nie tak jak u konkurencji tylko zdzierają.Sam...
~MAX
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 26 czerwca 2007

Bardzo słaby !!!!! wątek zamknięty Jeździłem różnymi samochodami i korzystałem z serwisów różnych marek, ale...
~WW
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 30 kwietnia 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
29

18

wątków

do góry