Oddałem auto do serwisu dnia 27.03.2013 celem wykonania wszystkich czynności i naprawy wszystkich usterek ponieważ zamierzałem sprzedać samochód. Wymieniono wszystkie filtry i płyny ( mam nadzieję że to zrobiono). Zakwalifikowano do wymiany tylne tarcze hamulcowe oraz klocki. Stwierdzono nieszczelność w układzie klimatyzacji ale serwis nie posiada sprzętu do zdiagnozowania usterki( jaki to autoryzowany serwis!!!). Zapłaciłem 1641,90 PLN. Samochód odebrałem po 3 dniach!!!. Klimatyzację naprawiłem w zwykłym warsztacie klimatyzacji bez problemu. Podczas sprzedaży samochodu i wizyty w warsztacie celem obejrzenia zawieszenia okazało się że tuleje tylnego zawieszenia są do wymiany, sparciałe na amen, tuleje przedniego zawieszenia całkowicie wybite a lewa urwana, do tego jest luz na przekładni kierowniczej!!! Tak wygląda jakość i sumienność wykonania przeglądu auta przez serwis, którego dalsza eksploatacja groziła w tym stanie groźnym wypadkiem. Samochód po przeglądzie nie nadaje się do jazdy!!!! Przestrzegam wszystkich przed tym NIEKOMPETENTNYM serwisem bo można stracić nie tylko pieniądze ale i życie. TRAGEDIA.