przyjechalem hondom na diagnoze po wyswietleniu sie kontrolki silnika po diagnozie stwierdzono przerwe w zaplonie powiedzieli zebym wymienil swiece kture odrazu mi wymieniono powiedzieli ze powinno byc ok . po pieciu kilometrach znowuszmi sie zapalila kontrolka awri silnika zadzwonilem stwierdzili regulacje zaworów odebralem auto przejechalem pare kilometrów iznowusz to samo anawet i owiele gorzej bo auto zaczelo chodzic jakby nie nawszystkie cylindry zadzwonilem powiedzieli ze przewody , wymienilem przewody i dalej to samo nieumieli zdiagnozowac usteki naciągneli mnie na kilka set zloty iproblem dalej ten sam anawet gorszy pojechalem gdzie jndziej podlączyli mnie pod komputer powiedzialem co jest sprawdzile ze przerwa wzaplonie jest poprzekladali kable puzniej swiece stwierdzili ze j kable i przewody są dobre anawet i kopułka kturó terz wymieniłem wycągneli wtryskiwacze poprzekladali i bez zakupu zadnych czesci wyszlo ze wtryski mi padły dwa i dlatego niepolecam honda sopot faworit chyba ze ktos ma zadurzo pieniązków.