Widok

Brak masek w SKM

Dziś w wagonie byłem jedyna osoba, która nosiła maskę. To nic, że małżeństwo z parawanem co chwilę kichało, nawet nie zadając sobie trudu zasłanianiem nosa. Na zwrócenie uwagi zareagowali śmiechem i agresja, no tak, przecież mają urlop. Co chwila ktoś kaszle. Także wesołej IV fali, trochę to smutne, że w tak nowoczesnych czasach ludzie są tak bardzo zacofani i wierzą w filmy z żółtymi napisami.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Haha wykop ziemianke i tam siedz przy 4fali
popieram tę opinię 101 nie zgadzam się z tą opinią 127

Głupiego żal czytać.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 11

Nie będzie musiał taki jak Ty już będzie w kolejce pod szpitalem czakal na respirator

...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11

Na YouTube filmy o teoriach spiskowych, szczepionkach itd.

są umieszczane zazwyczaj z amatorskimi napisami. Bardzo często są żółte, prawdopodobnie, żeby łatwiej się je czytało
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 3

Faktem się stają ale baranki śpią dalej... I dobrze niech oczyszczają i niech zostaną kumaci..
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

Wiesz jakby chodziło o depopulację, to raczej Billowi nie chodziło by o zatrzymanie nieposłusznych antyszczepionkowców. Wręcz przeciwnie, wirus zabije tych co się nie zaszczepili. Złapaliście się w własną pułapkę. Hahahahahahahahah
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tak się pocieszaj :) akurat Bill gardzi słabymi psychicznie ludźmi podatnymi na manipulację :) tacy już nie są mu potrzebni, bo ich funkcje przejmą maszyny, dokształć się w temacie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Myślę ze powinniście odstawić komisy...

Ale bzdury gadacie. Przecież wszyscy wiemy że bill jest reptilianinem i że doprawia wodę pitną chipami które zniszczą ludzkość żeby zrobić więcej miejsca dla jego gadzich braci.
Wcześniej próbował zrobić to samo za pomocą Internet Explorer (jak, pytasz? Przecież to oczywiste i głupi jesteś że musisz pytać), ale nie udało się bo nikt go nie używał.
I ktokolwiek się z tym nie zgadza jest częścią konspiracji!
Ale serio. Odstawcie komisy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Totem, śpij dalej :) w maseczce jak to masz w zwyczaju:) przebudzenie jesienią/zimą będzie brutalne
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Hah, jak w podstawówce

I tak właśnie dzieci sygnalizują "nie lubię Cię i chcę z Tobą gadać".
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

a po co im te maski?

Coś ty się tak chłopie uwziął?
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 42

a ty w co wierzysz?

W zbawienną moc hermetycznej bawełny na brodzie?
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 26

Ale ja mam polewkę ...

z takich zamaskowanych wyznawców covida .Siedzi spocony ,bawełniana szmatka nasunięta prawie na oczy (dodatkowo zaparowane okulary) poci się ,paruje i myśli że jest dzięki temu bezpieczny
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 39

masz rację, osoba w masce mysli...

w odróżnieniu od tych bez masek, którzy nie myslą tylko wierzą w spiskowe teorie...
i to myśli o innych - aby ich nie zakażać.

Elementarna zasada w czasie pandemii - nie zarażać innych i siebie jeśli tylko możemy, korona z głowy nam nie spadnie, "nawet" na urlopie możemy szanować innych ludzi.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 9

Która teoria spiskowa okazała się tylko spiskowa?
Ta o wyszczepieniu całego świata?
A może ta o tym, że będą paszporty covidowe?
A może o tym, że będą wszystkich zamykać w domach?
A może o kodach QR przypisanych do każdego człowieka? Przecież je macie.. Wytatuujcie je sobie jeszcze na czołach!

Jak będziecie już pracować od rana do nocy w korporacjach za szczepionkę i żarcie GMO to dalej będziecie powtarzać że to tylko teorie spiskowe?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5

Z dużym prawdopodobieństwem nie szczepiąc się i nie nosząc maski, możesz nie zdążyć zaspokoić swoją ciekawość. Twoja sprawa.
Moją sprawą jest bezpieczeństwo mojej rodziny, a że należę do tego odsetka, który przeszedł to ciężej nie chcę mieć z tym ponownie do czynienia.

Oczywiście, dla niektórych (co ciekawe, tych posługujących się argumentem siły i jednocześnie nie uznających siłę argumentu) bardziej wiarygodny jest "Geniek" czy "Dżon" z youtybe niż profesorowie z renomowanych uczelni. Bardziej wartościowe stają się wpisy anonimowych na blogach niż publikacje naukowe.

Podsumowując, to nie świadczy o mnie, że noszę maskę i przyjmuję szczepionkę, wskazuje to zdecydowanie na poziom tych agresywnych, uważających, iż wszystko jest spiskiem.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

Pytanie więc, czy czytałeś jakąkolwiek publikację naukową na temat tych preparatów? Bo wierz mi, że ich treść jest całkiem odmienna od tego co mówią Ci przebierańcy w tv.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja czytałem

W podzięcie za streszczenia i źródła za każdym razem jestem wyzywany od rządowych trolli i i**otów przez gościa co się powołuje na "Uwarzam Rze" albo nie czyta artykułów gazeciarskich poza 2 akapit.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

niech będzie 4 fala, moja firma więcej zarobi na sprzedaży sprzętu medycznego
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 8

4 fala ,będzie tak czy siak

Przecież Niedzielski zaplanował na połowę sierpnia że nadejdzie.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

przyjechali właściciele bonów PiS to i czują się jak kaczyński na nowogrodzkiej, jak król i Napoleon.

takich mamy teraz foliarzy.
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 11

Kichają, bo może mają alergię? Istnieją też inne schorzenia, nie tylko kowid. ;)
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 12

pewnie a wirusy nie istnieją tylko chorobę trzeba wypędzić zamykając się w rozgrzanym piecu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tak, istnieją.

Ale kiedy ostatnio mogłeś stwierdzić "kicham/kaszlę, więc doskonale wiem co mi dolega" bez konsultacji lekarzem?
Większość możliwości jest zaraźliwa, więc uprzejmie by było założyć maskę, a jeśli to alergia to maski pomagają (sprawdzałem, w tym roku pyłków było od zakichania i same tabletki nie wystarczały), więc rozsądnie by było założyć maskę (trzeba jeszcze mocniej pilnować żeby mieć maskę w której nie dmuchasz sobie w oczy...). Przez moją alergię sprawdziłem długotrwałe noszenie masek i nie narzekam. Nawet zdarzyło mi się spać z maską, bo nie pomyślałem i zostawiłem otwarte okno w mieszkaniu, mimo że mogę tylko spać albo kichać, wybór był oczywisty.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Totem ty śpisz w masce ?

A tak z ciekawości zapytam ffp3, balewniana , czy jednorazówka z żabki? Człowieku, strasznie cię przepraszam.... Teraz nagle wszystko zrozumialem. Jest mi tak przykro ;-( Wiem już skąd te omamy u ciebie... To przez słabe dotlenienie, masz pewne problemy z ogarnięciem informacji i rzeczywistości. "M. Gutowicz Wpływ tlenu na ośrodkowy układ nerwowy " Tylko to nie jest o szczepionkach. Zapewne będziesz się wyklucać zaraz, ale ja już wszystko zrozumialem... Zwoje mózgowe Ci źle pracują przez ten permanenty brak tlenu. Chłopie zdejmij ta maseczkę może znormalniejesz.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

No wiadomo że tak to działa.

W końcu po tym poznajemy doświadczonych chirurgów bo po tych wszystkich wielogodzinnych operacjach w maseczkach na mordzie mózgi im zwiędły i niczego nie rozumieją.
Z resztą spałem tak ze 3 razy, bo już po pierwszym razie nauczyłem się trzymać okna zamknięte gdy sieje.

chirurdzy nie chodzą w maseczkach non stop i chyba w nich nie sypiają

Totem oddychaj, głęboko.. znowu majaczysz. Otworz okno i zaczerpnij świeżego powietrza, przejdziemy przez to razem. Będzie Ci lepiej, zobaczysz... Może nawet po jakimś czasie zaczniesz kleić informacje o szczepionkach
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Stara dobra metoda na obniżanie poziomu aż pokonasz przeciwnika doświadczeniem?

Nie, ja podziękuję. Chętnie porozmawiam jak przyjdzie do obalenia twoich teorii spiskowych, ale w walce na wrzuty to ja jakoś nie mam ochoty uczestniczyć.

to nie żadna walka

Totem przecież Ty nic nie obalasz tylko siejesz propagandę dr Simona i Horbana
Ja przynajmniej wiem skąd Ci się to wzięło i już obiecuje się z ciebie nie nabijać.

Do i**otów nic nie dotrze :( To samo w autobusach, tramwajach, żabkach.
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 15

Lord vader-zacznij myśleć!!

4 fala jest zaplanowana juz od dawna :)))
Zbliza sie Lambda,Delta a ja juz syszałam coś o kappie :))
Jak bedzie zblizac sie Ypsilon to zacznę sie bać hahaha
Ale niektórym zrobiono kisiel z mózgu
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 14

Ty nie jesteś lord Vader tylko lord maska z koronawirusowni
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6

Zachorowałem

jak był lockdown. W pociągach prawie zero ludzi, każdy zamaskowany. Przestrzegałem "obostrzeń". Wniosek jest prosty-nie działają.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ja również zachorowałam, ale przy takiej presji wirusa w środowisku to nic dziwnego. I tak, dalej noszę maseczki jednorazowe.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

To teraz odczekaj 2 tyg i policz nekrologi czy przybylo trupow, bo wszak smiertelna choroba nam zagraza.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8

Jak znowu wrzucą zakaz przemieszczania się...to w sumie będzie lepiej tyle miejsc siedzących, żadnych zapijaczonych Januszy, same plusy. ;)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Oni po prostu

wierzą w modlitwe i cieszą się na "życie wieczne"!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 10

No to

Weź zastrzyk , jak się boisz, będziesz bezpieczny
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

Covidianin

Przecież nosisz maskę więc jesteś bezpieczny XD
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

trudno

no i dobrze bedzie 4 fala i beda plakac i skomlec

Studentka

Przecież masz kaganiec i jesteś zaszczepiony, niewolniku. You're safe
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Osoba z wyższym wykształceniem

Nie znam wykształconej osoby, która wierzy w kowit. Za to ci z podstawowym, jako że są beneficjentami 500+ muszą popisać się głupotą przed ukochaną partią, aby nie zabrali im świadczeń.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

Widać nie znasz osób z wyższym wykształceniem

Ew. Liczysz to zdobyte u Rydzyka.

Kup sobie skafander albo siedź w domu. Jak byłeś mały jadłeś z ziemii i żyjesz. Jak byłeś mały chodziłeś do szkoły miałeś nie raz kontakt z dziećmi które mają przeziębienie i patrz dalej żyjesz.

Ludzie to ciemno grud dla mnie kierowcy motorniczych powinnien nie wpuszczać ich bez maski
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry