Widok
Brak miejsca parkingowego
W ofercie wynajmu biura jest również możliwość korzystania z miejsca parkingowego na ogrodzonej posesji dla klientów projekt lokale - pytanie tylko: w którym miejscu?
Brama na posesję prawie cały czas pozostaje zamknięta bez względu o której godzinie chciałam zaparkować. Traciłam czas krążąc po pobliskich ulicach w poszukiwania wolnego miejsca. Z tym samym problemem wielokrotnie spotykali się moi klienci, którzy po pewnym czasie odmawiali spotkań w Gdyni, tłumacząc, że jest bardzo duży problem z parkowaniem. Wielokrotnie monitowałam właścicielowi tego "cudownego" projektu-jednak bagatelizował ten problem, za każdym razem zapewniając mnie, że już niedługo będzie taka możliwość. Niedługo? czyli kiedy?
Owszem, muszę przyznać, że swojego czasu w biurze pracowała przemiła i bardzo kulturalna Pani Ula, która z wielkim zaangażowaniem poświęcała czas tym wszystkim, którzy przychodzili do biura w celu jego wynajęcia. Od kiedy kiedy Pani Uli już nie ma, prowadzącym co-working zabrakło klasy i kultury. Pozostał jednak niesmak i rozczarowanie co do przepięknie przedstawianej oferty na portalach internetowych oraz ulotkach. Praktyka rozminęła się z teorią...
Brama na posesję prawie cały czas pozostaje zamknięta bez względu o której godzinie chciałam zaparkować. Traciłam czas krążąc po pobliskich ulicach w poszukiwania wolnego miejsca. Z tym samym problemem wielokrotnie spotykali się moi klienci, którzy po pewnym czasie odmawiali spotkań w Gdyni, tłumacząc, że jest bardzo duży problem z parkowaniem. Wielokrotnie monitowałam właścicielowi tego "cudownego" projektu-jednak bagatelizował ten problem, za każdym razem zapewniając mnie, że już niedługo będzie taka możliwość. Niedługo? czyli kiedy?
Owszem, muszę przyznać, że swojego czasu w biurze pracowała przemiła i bardzo kulturalna Pani Ula, która z wielkim zaangażowaniem poświęcała czas tym wszystkim, którzy przychodzili do biura w celu jego wynajęcia. Od kiedy kiedy Pani Uli już nie ma, prowadzącym co-working zabrakło klasy i kultury. Pozostał jednak niesmak i rozczarowanie co do przepięknie przedstawianej oferty na portalach internetowych oraz ulotkach. Praktyka rozminęła się z teorią...
Moja ocena
wygląd: 5
bezpieczeństwo: 4
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 3
3.8
* maksymalna ocena 6
Odpowiedź obiektu:
Nie znamy autora tego komentarza jednak musze przyznać że nigdy nie mieliśmy w ofercie parkowania na ogrodzonej posesji dla coworkerów i sytuacja nie mogła się nigdy polepszyć gdyż każdy z najemców głównych całego budynku biurowego ma tylko po 1 miejscu (w sumie jest 6 miejsc) - Projekt Lokale również ma 1 (kiedyś było 2). Ubolewamy ale tak jest. Wolne w danej chwili miejsca służą do okazjonalnego parkowania dla np.kuriera, gości najemców przyjeżdżających na krótkie spotkania lub innych najemców przywożących np. meble czy odbierających dokumenty czy Pocztę. To jest biuro na Świętojańskiej i dobrze, że chociaż jest taka możliwość bo prawie nigdzie indziej na tej ulicy jej wogóle nie ma. Na prośbę naszych coworkerów aby wpuścić klienta na ważne spotkanie ZAWSZE otwieramy z okna bramę wskazując miejsce gdzie można zaparkować ponieważ takie sytuacje zdażąją się dość żadko i nie nadużywamy tym cierpliwości innych najemców w budynku którzy akurat nie mają zajętego swojego miejsca.
Panie Robercie właśnie o tym napisałam, o 1 miejscu dla najemców!!! tylko nie było tego 1 miejsca a brama wjazdowa często pozostawała zamknięta i nikt przez żadne okno jej nie otwierał. To bardzo żenujące, że tak wspaniały projekt pozwalał sobie na otwieranie bramy przez okno?
Dziwi mnie fakt, że brak Pańskich komentarzy pod innym wypowiedziami, ale znalazł się pod moją...Czyżby Pan przyznał, że pomimo fajnego miejsca i pomysłu, nie ma nawet gdzie zaparkować 1 samochodu?
Wspomniałam również o bardzo dużym uznaniu dla Pani Uli, która tam pracowała. Woli Pan skupić się na miejscu parkingowym niż na kobiecie, która swoją klasą i kulturą nadrabiała brak klasy właścicieli.
Cóż...po raz kolejny rzeczywistość rozminęła się z reklamą na bardzo wąskich schodach klatki schodowej....
Dziwi mnie fakt, że brak Pańskich komentarzy pod innym wypowiedziami, ale znalazł się pod moją...Czyżby Pan przyznał, że pomimo fajnego miejsca i pomysłu, nie ma nawet gdzie zaparkować 1 samochodu?
Wspomniałam również o bardzo dużym uznaniu dla Pani Uli, która tam pracowała. Woli Pan skupić się na miejscu parkingowym niż na kobiecie, która swoją klasą i kulturą nadrabiała brak klasy właścicieli.
Cóż...po raz kolejny rzeczywistość rozminęła się z reklamą na bardzo wąskich schodach klatki schodowej....