Widok

Brak pracy...

Chełm Temat dostępny też na forum:
Witam. Od miesiąca jestem bez pracy.
Wiedziałam, że będzie ze mną źle, ale nie sądziłam, że aż tak.
Byłam na dwóch rozmowach kwalifikacyjnych i nic. Wysłałam niezliczoną ilość CV - zero odzewu.
Tracę już siły i wiarę w to, że uda mi się znaleźć coś sensownego.
Coś w ogóle...
Z każdym dniem czuję się coraz mniej wartościowa, doszło do tego, że ryczę wieczorami i czuję się jak człowiek gorszej kategorii.
Wyżywam się na rodzinie, jestem rozdrażniona, , czepialska - lub wręcz przeciwnie, lezę cały dzień w łóżku bo nie widzę sensu aby się podnieść :(
To jakaś masakra - nie potrafię siedzieć w domu i nic nie robić - czuję się zupełnie bezużyteczna :( Do tego brak pieniędzy - od 16 - go roku życia utrzymywałam się samodzielnie, a teraz muszę prosić faceta o kasę na fajki :)
Im dłużej nie mogę znaleźć pracy - tym bardziej wątpię w siebie.

No cóż - musiałam to z siebie wyrzucić :)
Pozdrawiam wszystkich, a przede wszystkich tych, którym dane było zmierzyć się z naszym kulawym, polskim rynkiem pracy.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja jestem zarejestrowana w urzedzie od pazdziernikai jakos nadal siedze bez pracy....wiec jak narazie pomijajac to ze tez oczywiscie wysylam codziennie po 10 cv to jestesm bezrobotna...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
No proszę, masz nawet samochód :) nie jest zle
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pod namiotem jest super, tylko czemu jezdzisz do Chałup? W Polsce jest wiele fajniejszych miejsc :)
AAAAAA
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
odezwij się do mnie 9232186 może pomogę ? :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
hejka ja tez od jakiegos roku szukam pracy ale o tyle jest mi trudniej ze mam 2 dzieci
jedno ma 3 latka i choruje do pzredszkola tylko prywatnego moglabym dac dlatego ze w publicznym miejsc nie ma.... a za prywatne 700 zl i boje sie
ze zarabiajac 1200 zl moge sie wtopic w dlugi bo nie dosc ze wpisowe kosztuje to jeszcze jak jzu znajde prace to ile tam popracuje? wiadomo jak pojde na zwolnienie to koniec z praca a nie mam na kim polegac w razie choroby i jak tu pracowac....
rzuć palenie;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Można prosić więcej info na temat ODDK , jakie warunki itp. bo się właśnie ogłaszają ...
Ja szukałam pracy pół roku ale w końcu znalazłam, najważniejsze to nie wybrzydzać i zacząć coś robić, nawet telemarketing itd- zawsze to lepsze niż nic a masz kontakt z ludźmi, wstajesz po coś codziennie masz jakiś sens w życiu. w między czasie można poszukać czegoś lepszego!!!Ja co prawda pracuję w sklepie z ciuszkami ale mam całkiem niezłe warunki, umowę o pracę i wysokie zarobki. teraz dostałam awans i coś zaczyna się dziać... także głowa do góry czasem życie samo znajduje rozwiązania.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej

ja róznież szukam ciagle pracy (tzn. lepszej). mam wrazenie, ze te ogłoszenia to tylko tak od formalnej strony zamieszczane są, a jak juz ktoś się odezwie to i tak nic z tego nie wychodzi.

w każdym razie dla desperatów proponuje się odezwac do ODDK. No cóż to telemarketing i troche użerania się z ludźmi ale chociarz zachaczyc się można na trochę. Pracuje tam wystarczająco dłłuuuuuuuuuuuuuugo :( i wiem,że powinni was przyjąc bez problemu.
Rzeczywiście nieciekawa sytuacja...
Ja pocieszam się tym, że nie mam dziecka na utrzymaniu i za czasów, gdy miałam pracę nie pokusiłam się na żaden kredyt, którego nie miałabym teraz z czego spłacać :(
Powiem Wam, że ze stanu zniechęcenia i wkurzenia przeszłam teraz w fazę obojętności...
Codziennie przeglądam te ogłoszenia, za każdym razem widzę te, które znam już na pamięć i rzygać mi się chce z tego wszystkiego.
Teraz czuję, że kompletnie zdziczałam i nawet jakbym znalazła pracę, to nie potrafiłabym się z nikim dogadać, wdrożyć w zespół - no masakra jakaś...
Poczucie własnej wartości - poziom 0.
ZABIERZ MNIE ZE SOBA DO PRACY W ANGLII :) JESTEM CHETNA NAWET OD JUTRA
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
No to ja mam chyba najgorzej, jestem bez pracy od pół roku, mam dziecko na glowie, mieszkanie, rachunki, tatuś alimentów nie płaci i nigdy nie płacił, facet mnie rzucił jak straciłam prace i siedze matce na głowie...to jest po prostu Polska i nigdy nie bedzie tu lepiej.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja tesz bez prac od ponad miesiąca
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie znam Pani kwalifikacji, jeśli widziałaby się pani jako pracownik recepcji, to proszę kontaktować się z pensjonatem Kozi Gród. Szukają pracownika
A wpisowe jakie? 360 zł czy więcej?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cwaniaczku, a szukałeś kiedyś? Znalazłeś? Przechodziłeś kretyńskie rozmowy kwalifikacyjne z gnojkami, których celem było tylko pokazanie, że nic nie potrafisz?
Od miesiąca? Ja nie mam pracy od roku ....
Pani Marleno, z całym szacunkiem, ale - przynajmniej ja, szukam stałej pracy, na pełen etat. Żaden Betterware, Anon, Herbalife czy Oriflame mnie nie interesuje. Pozdrawiam
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam, jestem mamą wychowującą niespełna 1,5 letnią córeczkę i podjęłam się dodatkowej pracy, bo z jednej pensji trudno przeżyć w dzisiejszych czasach;-(
Od kiedy zaczęłam pracę nasza sytuacja finansowa znacznie się poprawiła;-) Jeśli jesteście gotowi podjąć pracę i nie biocie się wyzwań to zapraszam Was jutro, tj. 9 sierpnia na godz. 17.00 (Gdańsk Śródmieście) na spotkanie informacyjne firmy Betterware - będzie mowa o możliwościach współpracy z tą angielską firmą. Jeśli jesteście zainteresowani angielskimi zarobkami w Polsce to piszcie na maila - marklim@op.pl. Zostało jeszcze tylko 15 wolnych miejsc. Szczegóły o miejscu konferencji prześlę w mailu lub zadzwonię jeśli podacie nr telefonu;-) Zapraszam serdecznie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 15

Inne tematy z forum Praca

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...

do góry