Widok
pompa jak pompa,mi po krótkotrwałych wyłączeniach w piątek walneła elektronika od pieca,afrykański piec i serwis i czekaj teraz kilka dni na części,mróz jak ch....j i tyle ,energa twierdzi że żadnych wyłączeń nie było a mój prąd wyparowywał chyba na kilka minut co chwila,sąsiada spotkało to samo miesiąc temu też były takie zaniki.
A planowe dłuższe wyłączenia też nie sa odnotowywane w piątek energa podłączała tego niby lidla czy co tam budują ale to nie oni!
2koła w plecy i tyle w temacie energi i banina.
A planowe dłuższe wyłączenia też nie sa odnotowywane w piątek energa podłączała tego niby lidla czy co tam budują ale to nie oni!
2koła w plecy i tyle w temacie energi i banina.
1) sprawdź własne przyłącze. Wezwij elektryka. Jeżeli spaliła się elektronika pieca to jest spora szansa, że nowa też się spali (Upalone zero?)
2) jeżeli to nie twój odcinek powoduje przerwy (czyli wszystko za licznikiem) - złóż reklamację w Energa - przy odrobinie szczęścia i wielkiej cierpliwości znajdą i naprawią (6 miesięcy się bujałem że spadkiem na jednej z faz o 50V pod obciążeniem 2kW)
2) jeżeli to nie twój odcinek powoduje przerwy (czyli wszystko za licznikiem) - złóż reklamację w Energa - przy odrobinie szczęścia i wielkiej cierpliwości znajdą i naprawią (6 miesięcy się bujałem że spadkiem na jednej z faz o 50V pod obciążeniem 2kW)