Widok

Brak profesjonalizmu

Poszłam do tego salonu z polecenia. Fryzjer Robert -totalna porażka. Na moje pytania opowiadał bardzo impertynencko. Miałam określona wizje mojej fryzury i koloru, usłyszałam od niego że jest fryzjerem a nie Copperfiel-dem , i że nie dogada się ze mną a nie ma dla mnie całego dnia. Nie wiem dlaczego nie wyszłam. W konsekwencji kolor pomarańczowy. Gdy stwierdziłam że w takich włosach nie wyjdę na ulicę i że ma coś z tym zrobić mocno zdenerwowany położył mi nową farbę na głowę. Po 3 farbach położonych na moich włosach kolor wyszedł taki że mogłam się pokazać na ulicy. Fryzjer nie umiał zachować ,,twarzy "do końca. W nerwach ,,wychetolił " mi złośliwie z tyłu włosy nie wysuszył ich i skasował 170 zeta. Nigdy w życiu nie byłam u takiego fryzjera, który obok braku profesjonalizmu wyróżnia się bardzo niską kulturą osobistą. ZDECYDOWANIE ODRADZAM !!!!!!!!!!!!
Moja ocena
Club Fryzjerski Exclusive kategoria: Fryzjerzy
obsługa: 1

jakość usług: 1

kreatywność: 1

klimat i wystrój: 2

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 1

1.2

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jestem w ogromnym szoku,czy aby chodzi o tego samego P.Roberta?
jest on ogromnie sympatyczną i zabawną osobą,do tego ma ogromną wiedze i długoletni staż pracy.Wydaje mi sie ,ze Panstwo najwidoczniej w swiecie sie nie zrozumieli.
Każda opinia nawet negatywna jest dla mnie(nas)bardzo cenna,natomiast tylko wtedy jesli nie jest ona wyssana z palca!!Nawet jak to czytam wydaje mi sie bajką a co dopiero miałyby byc to fakty!?Znam doskonale osoby które ze mną współpracują,i nigdy nie zrobiono by Pani koloru trzy krotnie.Wydaje mi sie ze w tym przypadku to Pani nie była w stanie wyjasnić czego tak naprawde oczekuje.Zawszę reaguje na ewentualne reklamacje pozytywnie,umiem sie dogadać i zatrzymać klienta z nami mimo,jakis nieporozumien,i nadal zostajemy w bardzo dobrych stosunkach.Ale ta opinia.....??Z tego co pamietam to Twierdziła Pani rowniez,że niby ostatnio płaciła Pani kartą,a niby tym razem fryzjer twierdzi,ze nie można...A wiec to taka mała informacja,ja nigdy nie miałam w clubie terminalu aby mogła Pani płacic karta...wiec............brak słów.
-----------------------------------------------------------------------------------------------A Potencjalnych klientów zachęcam do zapoznania sie z resztą naszych opini,i przekonania sie osobiście:)ze u nas jest nie tylko sympatycznie:))ale i usługo są na bardzo wysokim poziomie,kultury osobistej również nam nie brakuje:))
pozdrawiam agnieszka kulesza
kultura??byłam Państwa klientką z rok temu.Odeszłam ponieważ odeszła moja fryzjerka.Potem już nigdy nie byłam zadowolona.Ale nie o to chodzi...przyszłam kiedyś do Clubu ale się zniechęciłam gdyż Pan Robert dosłownie leżąc na kanapie nie miał najmniejszej ochoty wstać i mnie przyjąć ,twierdził że zaraz przyjdzie klientka.Wracałam po 30 minutach leżał nadal na kanapie oglądając telewizje.Brak słów.Pozdrawiam Krystyna
Bardzo dziekuje za tą informację,niewątpliwie wyciagniemy z tego tytułu konsekwencje,i bardzo przepraszam.
pozdrawiam
a.kulesza
do góry