Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
pan Robert. wątek zamknięty Czy ktoś może wie gdzie teraz pracuje? Kurcze, tylko jemu ufam jeśli chodzi o...
~zdesperowana
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 23 stycznia 2012

Super poprawa!!! wątek zamknięty Po dluzyszym czasie odwiedzialm ponownie salon i milo sie zaskoczylam! Mila...
~Elżbieta
1

dodano: 11 czerwca 2011

coś się psuje wątek zamknięty Ryba psuje się od głowy... Niestety, wyszłam niezadowolona, a następnego dnia...
~Stałą klientka
-

dodano: 18 marca 2011

rozczarowana :( wątek zamknięty Zapisując się na wizytę byłam pełna obaw, ale sobie pomyślałam czemu nie,...
~Monika
2

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 17 stycznia 2011

zaskoczona wątek zamknięty Pierwsza wizyta fryzjer P.Robert jestem zaskoczona pozytywnie,na początku...
~betiona
-

dodano: 15 stycznia 2011

super salon!! wątek zamknięty niedawno bylam pierwszy raz. Pan Robert jest mistrzem w swoim fachu:)slicznie...
~zadowolona
-

dodano: 4 stycznia 2011

nie polecam wątek zamknięty Szałowa nazwa, a efekt mało powalający. Poszłam na wizytę nastawiona na...
~Justyna
-

dodano: 27 grudnia 2010

zadowolona :) wątek zamknięty Bylam dzis u p. Oliwii i musze powiedziec, ze bardzo milo mnie zaskoczyla....
~Daria
1

dodano: 30 października 2010

Brak profesjonalizmu wątek zamknięty Poszłam do tego salonu z polecenia. Fryzjer Robert -totalna porażka. Na moje...
~Ania
3

dodano: 3 lipca 2010

Efektowny wieczór panieński w clubie!!!!! wątek zamknięty Spędziłyśmy z dziewczynami bardzo udany wieczór panieński "u fryzjera"....
~Aga
1

dodano: 16 czerwca 2009

Polecam! wątek zamknięty Byłam dziś pierwszy raz, trafiłam na Pana Roberta, jestem naprawde...
~Kasia
-

dodano: 30 sierpnia 2010

Wieczór panieński wątek zamknięty Wczoraj miałyśmy okazję bawić się w Exclusive podczas wieczoru panieńskiego i...
~Adela
-

dodano: 8 sierpnia 2010

wieczór panieński wątek zamknięty w zeszłym roku bawiłyśmy się z kumpelami na wieczorze panieńskim w tym...
~Kasia
-

dodano: 3 kwietnia 2010

CUDOWNIE! wątek zamknięty Od dzisiaj stałam się stałą klientką tego salonu! Po raz pierwszy w życiu...
~czekoladowaa
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 29 grudnia 2009

Rozczarowana... wątek zamknięty Uczeszczalam do tego salonu od paru miesiecy ,choc nie bylam zadowolona z...
~Rozczarowana
-

dodano: 20 grudnia 2009

jest fajnie wątek zamknięty byłam tu dzisiaj po raz pierwszy i choć zazwyczaj cięzko mi jest się...
~beata
-

dodano: 15 grudnia 2009

Bez rewelacji wątek zamknięty Skorzystałam z usług tegoż salonu i muszę powiedzieć że spodziewałam się...
~zawiedziona
-

dodano: 14 grudnia 2009

Zadowolony - opinia wątek zamknięty Ostatnio strzygłem się w tym salonie i naprawde jestem bardzo zadowolony,...
~Zadowolony
-

dodano: 16 listopada 2009

odp.tylko dla młodych?? wątek zamknięty witam,nie bardzo rozumiem skad takowa opinia,to ze personel nie jest jeszcze...
~kkaga2
-

dodano: 18 września 2009

tylko dla mlodych wątek zamknięty wydaje mi sie ze salon nastawiony jest tylko na mlodych...
~kamifer
-

dodano: 9 września 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
47

36

wątków

do góry