Widok

rozczarowana :(

Zapisując się na wizytę byłam pełna obaw, ale sobie pomyślałam czemu nie, może wyjdę z jakąś nową wystrzałową fryzurą. A tu rozczarowanie. Chciałam żeby fryzjerka nie ścinała mi mocno włosów (a z tyłu głowy mam dwa centymetry gdzie wcześniej miałam ponad 12), ale to nic odrośnie. Mam kręcone włosy, więc ciężko się je obcina. Fryzjerka zaproponowała mi fryzurę że nie będzie mocno cieniowana i nie zrobi mi jak to sama stwierdził "telewizora" z głowy, czyli fryzury w kształcie kwadrata. Z uczesania byłam powiedzmy zadowolona. bo fajne loki maiłam ale po jakiś czasie (po paru godzinach) przestały być lokami i zrobiła mi się "szopa" na głowie. Jak mnie mąż zobaczył to nawet nie skomentował (wiadomo dlaczego-wyglądałam tragicznie). Niedawno wysuszyłam włosy i je wyprostowałam. Muszę stwierdzić że wyglądam tragicznie. Włosy są nierówno obcięte - z jednej strony są długie a z drugiej krótsze. Teraz poważnie się zastanawiam nad kolejną wizytę aby mi coś zrobili z tymi włosami żebym nie wyglądała jakbym miała "telewizor" na głowie. Owszem fajna jest fryzura ale dla kogoś kto ma proste włosy a nie kręcone tak jak ja.
Moja ocena
Club Fryzjerski Exclusive kategoria: Fryzjerzy
obsługa: 2

jakość usług: 1

kreatywność: 3

klimat i wystrój: 4

przystępność cen: 3

ocena ogólna: 2

2.5

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
prosze koniecznie o kontakt,519-135-619 umówię Panią i osobiście dopilnuję by tym razem była Pani zadowolona,Bardzo mi miło,że z góry nie zostaliśmy skreśleni jak w "innych "opiniach i proponuję cięcie z modelowaniem,w formie prezentu:)
pozdrawiam i czekam na tel
a.kulesza
Dziękuję za zaproszenie, na pewno skorzystam, bo naprawdę nie da się moich włosów ułożyć normalnie bez ich prostowania.
Lecz na chwilę obecną nie ma mnie w mieście więc zadzwonię po moim powrocie i chętnie skorzystam z usługi, pozdrawiam Monika
do góry