Widok

Brak szacunku do klienta!!!

Beznadzieja! Coś okropnego. Byliśmy dzis grupą 7-osobową w pubie i zostaliśmy potraktowani bardzo przedmiotowo. Zostaliśmy wygonieni pod pretekstem "rezerwacji", która nie została zapowiedziana. Dali nam 5 minut na opuszczenie stolika (oczywiście nie było innych miejsc). Byli nieprzyjemni, nieprofesjonalni w stosunku do kienta, szczególnie, ze nadal mieliśmy pełne szklanki alkoholu. Żenada!!! Już lepiej nam siedzieć w 7 osób w jednym aucie...
Moja ocena
Piwiarnia Warka kategoria: Puby
obsługa: 1

menu: 4

klimat i wystrój: 5

przystępność cen: 4

ocena ogólna: 2

3.2

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

odpowiedzi lokalu

Szanowna Pani jeśli chodzi o ilość pokali na stole to był dokładnie 1 i w 3/4 opróżniony (nagranie z monitoringu - zainteresowanym możemy udostępnić). Nasza rozmowa przebiegała w spokojnej atmosferze i dość konkretnie. Oczywiście było dużo osób, zaproponowałem osobiście, że zorganizujemy stolik zastępczy i na początku się Państwo na tą propozycję zgodzili. Kiedy szukaliśmy miejsca do wygospodarowania kilka osób z Państwa towarzystwa podniosło się i zaczęło się ubierać. Kiedy podszedłem powiedziałem, że proszę dać nam 5 min i wszystko będzie gotowe- usłyszałem "już wychodzimy nie trzeba". Gdyby pokale były pełne i w liczbie 7 szt. tak jak pani to opisuje. To pewnie Państwo by jeszcze zostali. Prawda? Czy nie mam racji?
Nasze rezerwacje w piątek i sobotę ustawiamy ok 12. więc nie jest prawdą, że był to pretekst by Państwa wyprosić. Kiedy Państwo wyszli z Piwiarni po ok. 5min. dotarła rezerwacja na 12os (była większa niż pierwotnie planowana i potwierdzona wpłatą-dowód wpłaty KP) i tu również dostawialiśmy stolik. Przypomnę ,że podczas rozmowy przeprosiłem za zaistniałą sytuację, która dla nas też była kłopotliwa. Czasem tak się zdarza iż ktoś złośliwie a czasem dla żartu chowa lub wyrzuca informację o rezerwacji na dany stolik.
Zapraszam ponownie do odwiedzenia Piwiarni w Gdańsku. Pozdrawiamy i życzymy wszystkiego dobrego.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry