Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Super Miejsce wątek zamknięty Jest to miejsce dla każdego, pracujący tam ludzie wiedzą co robią szacunek...
~Piwosz
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 22 kwietnia 2014

Brak szacunku do klienta!!! wątek zamknięty Beznadzieja! Coś okropnego. Byliśmy dzis grupą 7-osobową w pubie i zostaliśmy...
~Rozczarowana grupa
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 20 grudnia 2014

Bywalczyni wątek zamknięty Do Warki chodzę przynajmniej raz w miesiącu. Klimat wystrój zachęcający do...
~Beata Z
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 20 listopada 2014

Byłem, widziałem.... wątek zamknięty Byłem, widziałem... - lokal usytuowany w fajnym miejscu, w środku naprawdę...
~marcin
1

dodano: 21 stycznia 2013

Moja noga już tam nie postanie ! wątek zamknięty Od kilku ładnych lat knajpa była moim numerem jeden do obejrzenia meczów w...
~Irek
1

dodano: 23 sierpnia 2014

Polecam wątek zamknięty Bardzo polecam ten Pub. Obsługa miła i bardzo szybka, jedzenie rewelacyjne,...
~Talla_2XLC
-

dodano: 18 sierpnia 2014

bardzo fajna obsługa wątek zamknięty Bywamy tu często. Za każdym razem obsługa jest bardzo mila, sympatyczna i...
~Michał i Wołodia
-

dodano: 30 lipca 2014

Brak kultury i problem z obsługą wątek zamknięty Pub przyjemny do momentu kiedy nie zacznie przeszkadzać bramkarz. Tak...
~kultura musi być
-

dodano: 14 lipca 2014

nie polecam wątek zamknięty obsługa nie rozumie pojęcia : otwieram rachunek i wpłacam pieniądze do tej...
~gosia
3

dodano: 1 lutego 2014

pub dla ludzi w różnym wieku wątek zamknięty miejsce gdzie można ze znajomymi obejrzeć mecz, gdziekolwiek siądziesz masz w...
~ami9a
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 18 października 2013

SUPER OBSŁUGA, AŻ CHCE SIĘ WRACAĆ :) wątek zamknięty nie od dziś wiadomo, że często to obsługa stanowi o tym, czy dane miejsce się...
~ela
-

dodano: 27 czerwca 2013

Super miejsce wątek zamknięty Polecam, smaczna kuchnia - ukłon dla kucharza za szpinak i łososia. Ceny -...
~Joanna
-

dodano: 1 czerwca 2013

Najlepsza w 3city! wątek zamknięty Jadam z chłopakiem w Warce średnio 4-5 razy w miesiącu. Uśmiechnięty barman w...
~Karola
1

dodano: 23 maja 2013

Obsługa masakra! wątek zamknięty Ogólnie lokal ma fajny klimat, ceny i dania są w miarę przystępne i dosyć...
~Natalia
1

dodano: 9 maja 2013

Bardzooo na tak! wątek zamknięty Świetne miejsce, obsługa uśmiechnięta. Byłam we wtorek przed stand-up'em i...
~Agata
-

dodano: 13 maja 2013

dramat wątek zamknięty Obsługa dramatyczna, szklanki nie płukane, śmierdzą detergentami. Wystrój i...
~Aga
2

dodano: 6 marca 2013

:) wątek zamknięty Ostatnio byłem tam ze znajomymi po ciężkim dniu w pracy. Klimat tak jak...
~Marcin
-

dodano: 21 kwietnia 2013

Bardzo polecam. wątek zamknięty Byłem ostatnio ze znajomymi by wypić kilka piw. Obsługa bardzo miła, barmani...
~Krzysiek
-

dodano: 25 marca 2013

Polecam gorąco!!! wątek zamknięty Takich pubów brakuje na polskim rynku! Byłam sobotę (19.01), świetny klimat,...
~Justyna
-

dodano: 1 lutego 2013

Świetna miejscówka wątek zamknięty Zaprosił mnie kolega grający w PogryWARCE. Spodziewałem sie wybujałych cen i...
~Miechu
-

dodano: 30 stycznia 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry