Widok

Moja noga już tam nie postanie !

Od kilku ładnych lat knajpa była moim numerem jeden do obejrzenia meczów w gronie znajomych i wypicia piwka. Co prawda obsługa pozostawiała wiele do życzenia, co ma odzwierciedlenie w komentarzach, ale można było przymknąć na to oko i nieźle się bawić.
Pub, w mojej ocenie, aspirował do bycia pubem sportowym, jednak "właściciel" ma chyba inną wizję. Jeżeli właścicielowi nie podoba się, że ludzie reagują spontanicznie na wydarzenia sportowe, to niech zmieni profil działalności.
Piwiarnia Warka w Gdańsku właśnie straciła kilku stałych klientów i wielu potencjalnych, bo o ile dotychczas zachwalałem ten lokal, tak od wczoraj będę wystawiał mu jak najgorsze recenzje.
Moja ocena
Piwiarnia Warka kategoria: Puby
obsługa: 1

menu: 4

klimat i wystrój: 4

przystępność cen: 4

ocena ogólna: 1

2.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
odpowiedź Piwiarni
Od ponad roku nie współpracujemy z portalem Trójmiasto i nie mamy możliwości wcześniejszej odpowiedzi na opinie .
Po pierwsze dziękuję za uwagę dotyczącą obsługi , będziemy nad tym pracować .
Po drugie nigdy nie było problemu gdy ktoś reagował w kulturalny i spontaniczny sposób oglądając relacje sportowe. Od samego początku były jasne zasady - nie używamy wulgaryzmów i nie obrażamy innych drużyn tylko dlatego ,że grają z LG.
Piwiarnia Warki w Gdańsku jest połączeniem restauracji i pubu sportowego a nie pubem tylko jednego klubu, więc naszymi gośćmi są nie tylko kibice piłki nożnej. Obraźliwe przyśpiewki proszę śpiewać u siebie w domu. Nie ma co się obrażać gdy właściciel lub ktoś z personelu zwróci na to uwagę. Jeżeli ktoś tego nie rozumie nich zostanie w domu i tam sobie pokrzyczy słowa na ch... i k... Ciekawe co powie żona , zapewne to jej się bardzo podoba :-) . Może lepiej pójść na mecz i tam swoim dopingiem pomagać ulubionej drużynie . Chcemy mieć gości o trochę wyższym poziomie kultury . Piwiarnia Warki w Gdańsku to nie tylko sport - to miejsce spotkań w gronie znajomych gdzie można w miłej atmosferze obejrzeć relacje sportowe . I tego będziemy się trzymać. Pozdrawiamy
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry