Widok
Moja noga już tam nie postanie !
Od kilku ładnych lat knajpa była moim numerem jeden do obejrzenia meczów w gronie znajomych i wypicia piwka. Co prawda obsługa pozostawiała wiele do życzenia, co ma odzwierciedlenie w komentarzach, ale można było przymknąć na to oko i nieźle się bawić.
Pub, w mojej ocenie, aspirował do bycia pubem sportowym, jednak "właściciel" ma chyba inną wizję. Jeżeli właścicielowi nie podoba się, że ludzie reagują spontanicznie na wydarzenia sportowe, to niech zmieni profil działalności.
Piwiarnia Warka w Gdańsku właśnie straciła kilku stałych klientów i wielu potencjalnych, bo o ile dotychczas zachwalałem ten lokal, tak od wczoraj będę wystawiał mu jak najgorsze recenzje.
Pub, w mojej ocenie, aspirował do bycia pubem sportowym, jednak "właściciel" ma chyba inną wizję. Jeżeli właścicielowi nie podoba się, że ludzie reagują spontanicznie na wydarzenia sportowe, to niech zmieni profil działalności.
Piwiarnia Warka w Gdańsku właśnie straciła kilku stałych klientów i wielu potencjalnych, bo o ile dotychczas zachwalałem ten lokal, tak od wczoraj będę wystawiał mu jak najgorsze recenzje.
Moja ocena
Piwiarnia Warka
kategoria: Puby
obsługa: 1
menu: 4
klimat i wystrój: 4
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 1
2.8
* maksymalna ocena 6