Widok

nie polecam

obsługa nie rozumie pojęcia : otwieram rachunek i wpłacam pieniądze do tej kwoty proszę realizować zamówienia. Musiałam jeszcze dopłacać a na moją prośbę o wyjaśnienie pozycji na rachunku barman mówi, że on nie odpowiada za to kto co zamawia na mój rachunek! obsługa w tym lokalu to pomyłka a wielka szkoda bo ceny i lokalizacja oraz pizza bardzo dobra. Ale oszukują i pojęcie profesjonalna obsługa klienta jest im obce!
Moja ocena
Piwiarnia Warka kategoria: Puby
obsługa: 1

menu: 4

klimat i wystrój: 4

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 1

3.2

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Niestety w dniu imprezy barmani nie dostali takiego polecenia od Pani. Zaprasza Pani gości na swoją imprezę otwierając rachunek -zaliczka 150zł, po przekroczeniu tej kwoty różnicę trzeba dopłacić . Zaliczka została wpłacona 2 dni wcześniej (o ile dobrze pamiętamy), na którą sam właściciel wypisał KP i on też nie dostał od Pani informacji iż tylko do tej kwoty ma być zrealizowane zamówienie i zamówienia mają być składane tylko przez Panią a po przekroczeniu tej kwoty goście płacą za siebie.
Goście z Pani stolika proszą by zamówienie zostało dostarczone do stolika i Państwa prośba jest zrealizowana. Kwota zaliczki została przekroczona o 32 zł i wychodząc została Pani poproszona o uregulowanie różnicy w tej kwocie. To tyle w temacie . Pozdrawiamy i mimo wszystko zapraszamy.
Wynikło zwykłe nieporozumienie a nie oszustwo i tu z Panią się nie zgadzamy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

odpowiedź lokalu

Wpłaty zaliczki dokonała Pani 2 dni wcześniej. W dniu przybycia do naszego lokalu nie poinformował Pani personelu, iż zamówienia realizowane do stolika, przy którym Pani siedziała ze swoimi gośćmi maja być składane tylko na Pani prośbę i nikt inny nie może zamawiać. Wszystkie zamówienia zostały dostarczone do Państwa stolika (a nie do innego jak Pani sugeruje, że zostało coś dopisane. Lokal dysponuje monitoringiem). Kwota zaliczki wpłaconej została przekroczona o 32zł . Po drugie: przy wypisywaniu zaliczki nie poinformowała nas Pani o tym iż tylko do kwoty wpłaconej mają być realizowane zamówieni.
po trzecie :przy wyjściu została Pani poproszona o uregulowanie różnicy powyżej wpłaconej zaliczki.
Może mieć Pani pretensję do swoich znajomych iż zamawiali na Pani rachunek nie informując Pani o zamówieniach.
Jest to zwykłe nieporozumienie , zapraszamy ponownie i życzę uczciwszych znajomych
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jasne, że nieporozumienie! Tylko skoro chodziło zaledwie o 32 zł, to czy Pani powinna robić z tego aferę? Jak stać było na 150 zł, to te 32 zł chyba nie robiło aż takiej różnicy i nie były to zapewne Pani ostatnie pieniądze na chleb, prawda?
Z drugiej strony - firma, która zarobiła 150 zł mogła też jakoś inaczej sprawę załatwić, by klient był zadowolony (lub choćby mniej niezadowolony) - wszystko to kwestia dogadania się, by wilk był syty i owca cała.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry