Widok

Bransoletki ;)

Cześć wszystkim !

Mam zapytanie - gdzie mogę kupić fajne bransoletki, różne kolory i fasony ----> skajowe z ćwiekami, blaszkami, z rzemykami, z drewnianych koralików, z maleńkich plastikowych koralików.

NIE interesują mnie takie metalowe okrągłe sztywne, bursztynowe, z perełek, z kryształów gorskich sztucznych - jednym słowem eleganckie nie, tylko sportowe i w miarę niedrogie ;)

Igdzie dostanę stalową obrączke na kciuka ?

Dziękuję za odp i pozdrawiam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Widziałam kilka w sklepie z biżuterią w Carefour na Przywidzkiej (Szadułki), jakos ilośc ich tam nie była powalająca ale coś tam byś znalazła (rzemykowe).
sklep indyjski koło hali targowej w gdańsku :)
Polecam sklep internetowy , gdzie sprzedają cudowną biżuterię artystyczną, od bransoletek, po kolczyki :) - www.galeriaizerska.pl
na allegro :) kupiłam bardzo fajne zegarki, ładnie wykończone, działające za 17zł z przysyłką :)
image[/url]

ja polecam te! mega ładne i wytrzmałe https://goldmirk.pl/pl/c/Bransoletki-zlote/64

Inne tematy z forum Moda i uroda

kosmetyki naturalne (11 odpowiedzi)

Jeśli jesteście zainteresowia kupnem kosmetyków naturalnych bardzo polecam...

Co na szorstkie dłonie? (69 odpowiedzi)

Dziewczyny, pomóżcie, bo nie mam pojęcia czego używać. Wszystko mnie zaczyna uczulać (nigdy nie...

Prostownica dla żony - jaka? (18 odpowiedzi)

Chcę kupić prostownicę dla żony. przeglądam oferty i tak ok 200zł będzie dobra? I czy jonizacja...

do góry