Widok
Brawo Home Asset, brawo Pan Sebastian Wielgus!
Sebastian Wielgus przy sprzedaży moich trzech mieszkań przy pl. Afrodyty w Kowalach wykazał się pełną fachowością, bardzo dużą pomocą, niebywałą kulturą osobistą, rzetelnością, doskonałym kontaktem (telefon, e-mail) prawie o każdej porze dnia i wieczoru.
A przy tym wynik finansowy jest o prawie 10 % wyższy - mam na to dowody w postaci ofert pewnej pośredniczki, spod kurateli której udało mi się, na, szczęście wydostać. Nie dajcie się nabrać takiej pośredniczce, która ustawia prowizję kwotową niezależną od ceny sprzedaży/kupna. Pan Sebastian jest naprawdę godny pełnego zaufania i z całą odpowiedzialnością Go polecam. Zdzisław
A przy tym wynik finansowy jest o prawie 10 % wyższy - mam na to dowody w postaci ofert pewnej pośredniczki, spod kurateli której udało mi się, na, szczęście wydostać. Nie dajcie się nabrać takiej pośredniczce, która ustawia prowizję kwotową niezależną od ceny sprzedaży/kupna. Pan Sebastian jest naprawdę godny pełnego zaufania i z całą odpowiedzialnością Go polecam. Zdzisław
Moja ocena
Home Asset
kategoria: Agencje nieruchomości i pośrednictwo
obsługa: 6
oferta: 6
pomoc merytoryczna: 6
prowizje i opłaty: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6