Widok
Fantastyczna komedia.
Nie wiem kto klika te gwiazdki u góry zaniżając tak bardzo ocenę filmu?! Fantastyczny film, gromkie salwy śmiechu całej sali, rzadko zdarza się, żeby kolejna część filmu była lepsza od poprzedniej a trzeba przyznać, że trzecia część jest po prostu najlepsza. Film idealny na poprawę humoru, polecam koniecznie trzeba zobaczyć.
Lekki ,łatwy, poprawiający humor po ciężkim dniu,taka rozrywka bez zbędnego wysiłku .Choc szczerze mówiąc trochę zawiodłam się oglądając Rene Zelweger w takim wydaniu ,po poprawkach i osobiście mi to przeszkadzało to w odbiorze.
Ogólnie polecam bo w rzeczywistości raczej nie mamy szansy na takie przeżycia ,wiec warto przeżyć to filmowo.
Ogólnie polecam bo w rzeczywistości raczej nie mamy szansy na takie przeżycia ,wiec warto przeżyć to filmowo.
Może byliście na innym filmie ha ha ha ;) Ja uśmiałam się do łez i nie jestem idiotką, która żyje przed ekranem komputera. Dawno w kinie nie było tak fajnej komedii a chodzę dość często. Skoro ten film był nudny to podaj kilka ostatnio granych w kinie dobrych komedii ... Chętnie obejrzę i sprawdzę swój gust.