Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
rozgadanie wątek zamknięty w british school, mozna sie rozgadac. nie jest to tylko sucha nauka z...
~malgosia sz.
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 21 września 2015

J. angielski wątek zamknięty Lekcje są bardzo przewidywalne - głównie praca z książką, ćwiczenie po...
~Liczi
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 2 października 2014

niemiecki na plus wątek zamknięty wyslali mnie na kurs niemieckiego z pracy. trafilem do british school i...
~tomasz latkowski
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 29 sierpnia 2014

wysoki poziom wątek zamknięty Wreszcie zrobiłam postępy z angielskiego i w 100 % zawdzięczam to british...
~gosia t.
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 6 lutego 2014

super szkoła wątek zamknięty Bardzo kompetentna obsługa biura, życzliwa klientowi, Lektorzy profesjonalni,...
~Ewa Kursantka
-

dodano: 3 września 2013

Mega polecam !!! wątek zamknięty bardzo polecam kurs w tej szkole, szczegolnie rosyjski, super lektor, dogodne...
~kasia
-

dodano: 4 lipca 2013

Świetny kurs przygotowawczy do certyfikatu TOEFL wątek zamknięty Do British School miałam przyjemność chodzić przez semestr na kurs do...
~Agnieszka
-

dodano: 10 maja 2013

Kursy konwersacyjne - rewelacyjne wątek zamknięty Miałem przyjemność przed wyjazdem na erasmusa uczęszczania na kurs...
~PioKow
-

dodano: 25 kwietnia 2013

business english wątek zamknięty polecam kurs business english - rewelacja - slyszalem ze w 3miescie jest...
~florian
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 27 maja 2011

bardzo fajna szkola wątek zamknięty polecam, lektor bardzo fajne wyklada, super obsługa, trochę gorzej z ludźmi...
~ja
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 12 listopada 2010

Warto skorzystać z usług ;-) wątek zamknięty Super szkoła, bardzo dobry lektor, przygotowany do każdych zajęć. W ciągu...
~S
-

dodano: 10 sierpnia 2010

"Rewelacyjna szkola! wątek zamknięty "Rewelacyjna szkola! Mam super lektora! Mozna szybko zrobic postepy, bo...
~ello
-

dodano: 27 kwietnia 2010

polecam gorąco! świetna szkola! wątek zamknięty Rewelacyjna szkola! Mam super lektora! Mozna szybko zrobic postepy, bo...
~katarzyna
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 2 marca 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
14

13

wątków

do góry