Widok

Bruk Festival 2007

Bruk Festival 2007 Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Bruk Festival 2007, 15 czerwca 2007 - 17 czerwca 2007
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Festival

Bardzo ciekawy pomysł. Postaram się być na wszystkich spektaklach :)

coś więcej niż kocert?

haelucenogenoklektyzm: muzycznie bardzo dobrze, choć cały "spektakl" lepiej wypadłby np. w Uchu, gdzie publiczność mogłaby poczuć się jak na koncercie, a nie średniej jakości przedstawieniu. aktorskie wyczyny pozstawiłabym zawodowcom, a fabułę dopracowała.. jednak od strony brzmieniowej było badzo interesujaco:)...

raczej nic więcej

w zupelnosci zgadzam sie z Yzą.Markizą
muzyka piekna, przez pierwszy kwadrans nieustatnie po moim ciale przechodizly dreszcze, co do fabuly, byla niewyrazna, i delikatnie mówiąc nudna. glowny wykonawca sprawial wrazenie conajmniej w sobie zakochanego czym latwo do siebie zinechecal.
piekna gra zywych instrumentow i kompozycje muzyczne.

lyypaa...

HAELUCENOGENOKLEKTYZM...co to miało być?:) bo ja widziałem tam tylko kolesia ktory biegał po scenie z mikrofonem wykrzykując do beznadziejnej muzy jakieś bełkoty nie mające sensu

O boze ale to byl syf

co za gowno

za to drugi dzien REWELACJA

j/w

zaje.biste

Uważam że oby dwa spektakle z soboty były super najbardziej podobał mi się motyw Grease i beatbox

Krejzole górą :P:D:D

dawka smiechu i dobrej muzyki

odlotowy spektakl... muzyka, swiatla nadawaly klimat stojacy z czadownym kontrascie z tym co dzialo sie na scenie. moje gratulacje!!!

bruk festiwal górą

genialne przedstawienia fantastyczni tancerze naprawdę wato to zobaczyć:)

hael gora

haelucenogenoklektyzm to mistrzowskie zjawisko jego niedoskonalosc jest raczej zamierzona - jest tam kupe spontanicznych nieogarnietych akcji i ciagle szycie na zywo tak jak bylo w kanale - dla mnie rewolucyjna forma i pelen wypas..

Inne tematy z forum Rozrywka

Gdańskie Targi Książki 2024 (15 odpowiedzi)

Szósta edycja Gdańskich Targów Książki odbędzie się w Europejskim Centrum Solidarności w dniach...

ABC adopcji zwierząt - Spotkanie edukacyjne dla dzieci i dorosłych (5 odpowiedzi)

Drodzy Miłośnicy Zwierząt,Czy wiecie, że odpowiedzialna opieka nad zwierzęciem to klucz do...

Parada Niepodległości 2024 (18 odpowiedzi)

Blisko, blisko, coraz bliżej! Szykujcie się na Paradę Niepodległości w Gdańsku 11 listopada 2024!...

do góry