Widok

Bruk Festival 2007

Bruk Festival 2007 Temat dostępny też na forum:
Piątek, 15.06.2007, godz. 19.00.L.U.C HAELUCENOGENOKLEKTYZM przypowieść o zagubieniu w czasoprzestrzeni L.U.CScenariusz, reżyseria, liryka, rymy - l.u.c,Muzyka - l.u.c, Andrzej Smolik, Ńemy, Magiera, Kejb, Leszek Możdżer, Keyg, Igor Pudło, Pumex, Natalia Grosiak, Spaso, Dawid Szczęsny, Zgas, Bobek, realizacja dźwięku - Jacek Dojwa,Wirtuzualizacje i klipy - l.u.c, Kris, trąbka, flet, ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

hael gora

haelucenogenoklektyzm to mistrzowskie zjawisko jego niedoskonalosc jest raczej zamierzona - jest tam kupe spontanicznych nieogarnietych akcji i ciagle szycie na zywo tak jak bylo w kanale - dla mnie rewolucyjna forma i pelen wypas..

bruk festiwal górą

genialne przedstawienia fantastyczni tancerze naprawdę wato to zobaczyć:)

dawka smiechu i dobrej muzyki

odlotowy spektakl... muzyka, swiatla nadawaly klimat stojacy z czadownym kontrascie z tym co dzialo sie na scenie. moje gratulacje!!!

zaje.biste

Uważam że oby dwa spektakle z soboty były super najbardziej podobał mi się motyw Grease i beatbox

Krejzole górą :P:D:D

za to drugi dzien REWELACJA

j/w

O boze ale to byl syf

co za gowno

lyypaa...

HAELUCENOGENOKLEKTYZM...co to miało być?:) bo ja widziałem tam tylko kolesia ktory biegał po scenie z mikrofonem wykrzykując do beznadziejnej muzy jakieś bełkoty nie mające sensu

raczej nic więcej

w zupelnosci zgadzam sie z Yzą.Markizą
muzyka piekna, przez pierwszy kwadrans nieustatnie po moim ciale przechodizly dreszcze, co do fabuly, byla niewyrazna, i delikatnie mówiąc nudna. glowny wykonawca sprawial wrazenie conajmniej w sobie zakochanego czym latwo do siebie zinechecal.
piekna gra zywych instrumentow i kompozycje muzyczne.

coś więcej niż kocert?

haelucenogenoklektyzm: muzycznie bardzo dobrze, choć cały "spektakl" lepiej wypadłby np. w Uchu, gdzie publiczność mogłaby poczuć się jak na koncercie, a nie średniej jakości przedstawieniu. aktorskie wyczyny pozstawiłabym zawodowcom, a fabułę dopracowała.. jednak od strony brzmieniowej było badzo interesujaco:)...

Festival

Bardzo ciekawy pomysł. Postaram się być na wszystkich spektaklach :)

Inne tematy z forum Rozrywka

26. Sopot Film Festival | Międzynarodowy Festiwal Filmowy (4 odpowiedzi)

Międzynarodowy Festiwal Filmowy w Sopocie odbędzie się w tym roku po raz 26. Przez dziewięć...

Bezpłatne badanie kręgosłupa dla osób aktywnych zawodowo (4 odpowiedzi)

Fundacja Innowacje dla Zdrowia realizuje projekt Mniej bólu, więcej ruchu plecy gotowe na...

Wyścig pływacki dookoła Molo im. Jacka Starościaka (4 odpowiedzi)

Na to wydarzenie czeka z pewnością wielu fanów pływania w wodach otwartych. Kultowy Wyścig...

do góry