Widok
sądząc po tym, że to jednolita cena na całą trasę to raczej podyktował ją zespół. poza tym na pewno nie będzie 700 osób, więc nie będzie ścisku, dym jest w każdym klubie, a brudnych toalet jeszcze tam nie widziałem, a jestem dość często. Zresztą w porównaniu z innymi klubami na trasie Budgie to chyba Ucho ma najwyższy standard
pamiętam
tak było - ja niestety byłem wtedy w armii i ominęły mnie Budgie i UFO. Zdążyłem zaliczyć ze 2 razy Classix Novueaux. A na Budgie zamiast mnie poszła siostra - fanka Krawczyka;-). Teraz sobie odbije. A 1 maja na Deep Purple. Wiem, ze na koncert jedzie gościu z Czarnej Wody. Może jedzie przez Starogard Gd?
Budgie w Gdyni
Koncert w Gdyni był po prostu super. Słuchając miałem łzy w oczach i dziwiłem się ,że można tak zagrac po latach. Najlepszy koncert na ktorym byłem, ulubiony zespół,ulubine utwory,poezja... Oni nie graja muzyki , oni sa muzyką ,tych którzy słuchali ich w latach 70-tych !!! Nikt tak jak oni nie łączyli hard-rocka i poezji harmonii. Do dzisiaj jak słucham Parents łza się w oku kręci. Nowy gitarzysta Craig Goldy swietnie się wpasował i daje popis wirtuozerii.Wokal Burke'a Shelley'a
jak za dawnych lat.
Warto moi drodzy to usłyszec i .....zapamiętać. Dzięki Panu Piotrowi Kaczkowskiemu.
jak za dawnych lat.
Warto moi drodzy to usłyszec i .....zapamiętać. Dzięki Panu Piotrowi Kaczkowskiemu.
budgie to nr 1
sam koncert w porzadku, choc przyznam ze lezka w oku sie kreci ze nie wystepuja na wielkich scenach dla tysiecy fanow -milosnikow papuzkowego brzmienia. i ten zal, bo zasluguja na najwyzsze splendory i zachwyt. dla mnie sa wyjatkowi, jedyni i niepowtarzalni. jest w nich magia i klimat nie do podrobienia, ta harmonia, poetyckosc. wierze ze kiedys jeszcze ich poslucham na zywo:)