Nie wiem jak u Ciebie, ale na siedzenie w domu i tylko pichcenie stać było tylko nieliczne, bogate rodziny
Większość znanych mi kobiet orała i w domu i w zagrodzie a nawet w polu
Tu...
rozwiń
Nie wiem jak u Ciebie, ale na siedzenie w domu i tylko pichcenie stać było tylko nieliczne, bogate rodziny
Większość znanych mi kobiet orała i w domu i w zagrodzie a nawet w polu
Tu raczej chodzi o klimat, warzywa i małą ilość mięsa używanego do gotowania
Z azjatyckich dań wymagających więcej niż jednego dnia przygotowania mamy pieczonego świniaka zwanego na filipinach "lachon" i słynną kaczkę po pekińsku co najmniej doba roboty
nie mówiąc już o wspomnianej przez Mansona wieprzowinie , która powinna być odpowiednio zamarynowana
po prostu kuchnia azjatycka to całkiem inne smaki, całkiem inny sposób obróbki i całkiem inne składniki
po prostu ta hata jest w co innego bogata bo z innej strony świata jest
zobacz wątek