Widok
OD KEVINA !!!
Szukam klienta który chciałby wymienić kartę POP IDEA na kartę TAK-TAK Ery...Karta TAK-TAK ważna jest do do 12.02.2001 - stan konta oczywiście 0 zł. Karta POP której szukam może mieć również konto zerowe , ale nie może być ważna mniej niż 5 miesięcy.Jakby był chętny na wymianę to proszę o kontakt przez te strony a póżniej pomyślimy o kontakcie telefonicznym... TYLKO POWAŻNE OFERTY.
studenci UG i PG w slusznej sprawie, łączcie się
czarne chmury nadciągają nad budynek przy ul. Siedlickiej 4 . klubowi KWADRATOWA GROZI ZAMKNIECIE. w obliczu tego zagrozenia WY , STUDENCI , nie czekajac ani chwili wybrac sie powinniscie , i za wrotami przez ktore wiele pokolen studenckich bawilo sie dotad niezapomnianie , podpis swoj zlozyc do ksiegi w ktorej pismo zawarto w slusznej sprawie. sprawa o tyle nieslychana ze glos LUDU za nia przemawia, a lud stlumic jest ciezko , wszak istnien to cala gromada.
BOHOMAZ...
Nie mam ani rolsa ani nawet 126 bo stwierdziłem że ceny produktów śmierdzącej rafinerii są zbyt niskie jak dla mnie... A ubezpieczalnie... Ja chcę płacić więcej niż dotychczas. XX-XL , czy jak on tam się wabi racjii byćmoże nie ma , ale na ten temat nie będę się wypowiadał bo nie znam się na chemii; ale jedno wiem napewno : samochód w dzisiejszych czasach to niezbyt rozsądna inwestycja... Powiem więcej - to jedynie duża kupa w którą wrzucasz pieniążki z którymi nie masz co robić - Producenci paliw i ubezpieczalnie to początek szajki czychającej na twoją ciężko (w niektórych przypadkach) zarobione pieniążki...