Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
POLECAM!! wątek zamknięty Szukałem kwiaciarni która dostarczyłaby tulipany. Uwielbiam te kwiaty tak jak...
~Piotrek
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 25 października 2012

Wowwww wątek zamknięty To się nazywa studio florystyczne! Jestem z Warszawy i moja żona przywiązuje...
~Rafał
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 3 grudnia 2011

Ewa - opinia wątek zamknięty Uwielbiam Bukieciarnie , zawsze świeże kwiaty przemiła obsługa. Pani Maja to...
~Ewa
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 23 maja 2011

Profesjonalizm i życzliwość w każdym calu! wątek zamknięty "Bukieciarnia" to zespół ludzi, dla których głównym celem jest zadowolenie...
~M.S.
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 4 listopada 2010

Bukieciarnia z przyszłością wątek zamknięty Należy pochwalić właścicielkę za pełen profesjonalizm i futuryzm, już przy...
~bodan2110
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 21 kwietnia 2010

aranżacja domowa wątek zamknięty Dziewczyny zaaranżowały wystrój kwiatowy w domu. Super propozycje kwiatów i...
~Aleksandra
-

dodano: 21 kwietnia 2010

COŚ NIEZWYKŁEGO !! wątek zamknięty Biżuteria kwiatowa jest to coś pięknego !! Została ona perfekcyjnie...
~Krzysiek K.
-

dodano: 17 lutego 2010

super bukieciarnia wątek zamknięty bardzo gorąco polecam ,obsługa na najwyższym poziomie widać że znają sie na...
~Marcin
-

POLECAM wątek zamknięty Szybko, sprawnie z przystepnymi cenami-kazda dziewczyna zachwycona z bukietu!!!!
~PB
-

bukiet slubny wątek zamknięty Dzieki uprzejmosci Bukieciarni moja zona miala najladniejszy bukiet slubny...
~MS
-

dodano: 16 lutego 2010

Rewelacja wątek zamknięty Zawsze doradzą
~grzesiek
-

dodano: 16 lutego 2010

zielony spokuj wątek zamknięty niesamowite miejsce gdzie samo przebywanie laduje pozytywna energia i...
~valdi
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 9 lipca 2009

Polecam wątek zamknięty Profesjonalne i rzetelne podejście do tematu. Polecam wszystkim
~Artur
-

dodano: 6 lipca 2009

miejsce z klasą wątek zamknięty Nietuzinkowa oferta i uroczy ludzie.profesjonalna, miła i szybka obsługa....
~piotrek
-

dodano: 5 czerwca 2009

Polecam wątek zamknięty Miła obsługa, nowatorskie podejście do tematu. Jeśli szukacie czegoś z duszą...
~jq
-

dodano: 18 maja 2009

Tutaj kwiaty nabierają znaczenia... wątek zamknięty Witam, jestem zachwycona kreatywnością tego zespołu oraz profesjonalizmem....
~Anna P.
-

dodano: 23 kwietnia 2009

wyjątkowe miejsce wątek zamknięty To miejsce jest wyjątkowe, jestem zachwycona poziomem oferowanych usług, duzy...
~iness
-

dodano: 24 marca 2009

Coś nadzwyczajnego dla każdego... wątek zamknięty O tym miejscu mozna mówic w samych superlatywach! Szybka, miła, kreatywna...
~Viki
-

dodano: 24 marca 2009

Krzysiek - opinia wątek zamknięty Miła, kreatywna i szybka obsługa.Piękne i oryginalne wiązanki.Profesjonalne...
~Krzysiek
-

dodano: 13 marca 2009

Marta - opinia wątek zamknięty Ogromny wybór przepięknych wiązanek. Miła i szybka obsługa. Serdecznie polecam.
~Marta
-

dodano: 8 lutego 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
23

22

wątków

do góry