Widok

Bukiet ślubny ze stokrotek??

Wesele Temat dostępny też na forum:
Co myślicie o bukiecie ślubnym ze stokrotek? Macie może jakieś propozycje? Bierzemy tylko ślub cywilny, więc nie chcę żeby był za duży.
Z góry dziękuję za pomoc:-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hophop
upupup
Dla mnie super pomysl,ja myslalam tez nad margaretkami:)
image

image
znalazłam jeden śliczny, białe goździki i ciemnoróżowe stokrotki, niestety nie moge wkleić zdięcia. Kwiaciarnia Ewa w Gdańsku, bukiet nie jest ślubny (jest w zakładce okolicznościowe) i na ich stronce jest wyceniony na 35zł, a wiązanki ślubne od 120zł w górę
zajrzyj na tą stronkę
http://images.google.pl/images?client=firefox-a&rls=org.mozilla:pl:official&channel=s&hl=pl&q=bukiet stokrotki&lr=&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi
np
image
image
image
image
image
image
image
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
hmmm nie wiem czy teraz dostaniesz stokrotki kiedys jak chcialam wlipcu bukiet ze stokrotek to mi pani powiedziala ze niesttey max do konca czerwca sa
image

image
stokrotki są wiosennymi kwiatami i nie kwitną cały rok:)raz jedna panna młoda chciała konwalie w listopadzie:))
Ja mam ślub w maju ;-)
Aha i dziękuję za propozycje.
image

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

do góry