Widok

Bukiet z kuponów lotto

Wesele Temat dostępny też na forum:
Wybieram się na wesele i zamiast kwiatów chciałabym obdarować Młodych bukietem z kuponów lotto. Ale nie mam zielonego pojęcia jak się do tego zabrać. Macie może jakieś przykładowe foto? Szukałam w googlach ale nic nie znalazłam. Macie jakiś pomysł?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
http://forum.trojmiasto.pl/kupon-toto-lotka-t170316,1,11.html?hl=bukiet z kuponów lotka#hl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
image
image

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
My zamiast kwiatów prosiliśmy gości o kupony totka. Ci co przyniesli w bukiecikach mieli je przyklejoneco czegos zeby sie trzymalo,a nam potem nie przyjowali kuponow w maszynach bo byly zniszczone ( zostawal na nich klej) ale efekt takiego bukietu- rewelacyjny :)
Ile kupić kuponów lotka aby wyszedł z nich ładny bukiet?

"A gdyby tak świat leżał u Twych stóp...?"

''Nie odkładać marzeń, bo nie zmieszczą się na półce"
Madzia86, jak byłam ostatnio na weselu to zrobiłam na każdym osobnym kuponie jeden zakład, a miałam ich 10, zaniosłam do kwiaciarni i babeczka mi tam zawinęła te kupony w taki fajny kolorowy papier, zrobiła bukiecik i te kupony wyglądały jak lizaki w tym bukieciku, świetnie to wyglądało, także jak coś polecam... Przynajmniej nic się nie klei i Młodzi spokojnie mogą sobie potem sprawdzić totka :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
mozesz sama zrobić tak
Kupic rożek ozdobny z p[ianka sucha w kwiaciarki, przyozdobić go dowolie - zywymi zielonościami lub suchymi dekoracjami typu trawa morska, piórka itp.
w to wbijasz patyczki długie od szaszłyków które wczesniej na ok. 2cm nożem przecinasz na połowę ( z góry do dołu) i w nie wkładasz kupony lotto złozone np. w trójkąty pojedyncze lub podwójne
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
My jak ostatnio bylismy na weselu to byl maly bukiet z bladorozowych kwiatkow, a na rozowych sznureczkach dookola zwisaly zwiniete w ruloniki kupony.
buraki wsiowe :-))))) to tylko marnowanie pieniedzy gosci od razu widac ze pochodzicie z nizin spolecznych....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

do góry