Widok

Burger

Naprawdę polecam burger na skwerze banino jest zarąbsty
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 23

Dym w lokalu . Ubrania do prania. A Kuboty do mnie nie przemawiają.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

My byliśmy 3 razy, jedzenie za każdym razem gorsze. Ostatnim razem beznadziejne. Faktycznie ten Pan, który ciągle pali obok lokalu a potem przygotowuje jedzenie jest tez strasznym gburem. Był strasznie oburzony, kiedy nasze niespełna roczne dziecko zaczęło płakać. Zresztą co się dziwić dziecku, jak na jedzenie czekaliśmy ponad 30min, w lokalu smród, dym, glosna muzyka. Swoje oburzenie pan wyraził głośno dwa razy gdy dziecko płakało, w końcu postanowiliśmy wyjść, ubrać sie na zewnątrz a do tego przybytku juz nigdy nie wrócimy. Jedzenie nie jest smaczne, a drogie. Lepiej pójść gdzieś indziej.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

a ma w kaloszach stać?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dbałość o higienę obsługi też nie imponuje: kucharz w kubotach i krótkich spodenkach co chwila pali przed knajpą.
Potem idzie dalej robić pyszne burgery. Jest nadzieja że myje ręce.
Smacznego
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jeśli my burger tak przygotowuje jedzenie jak dba o otoczenie to dziękuję bardzo. Syf!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Lubię przytulną atmosferę w Cegielni, pomijając dobre jedzenie po prostu miło tam mi się siedzi.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

My burger jest smaczny. Polecam tylko wersję na wynos. W środku z grila się kopci aż siwo . Ubrania do prania. Słaba wentylacja.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ja tez uważam ze w cegielni maja dobre , szczególnie w czwartki bo -30% na każdego burgera ;p
No i kelnerki miłe tylko trochę daleko na nogach jak by się piwko chciało wypić Do burgerka ;)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kiedys jadalismy i zamawialismy, ale 2 dostawy z rzędu pizza wstretna. Niedopieczona w środku, a na zewnątrz przyjarana. Składniki słabej jakości. Kiedyś było dużo ludzi, ale teraz co przechodzę to puchy, ale może tak trafiam. Co do Burgerow średnie, a sałatki w lokalu ok, ale na wynos....
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

A parking obok ale ma knajpe to jest panisko. Burak. A burger bardzo słabe. Cegielna ma dużo lepsze.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Właściciele brudasy i janusze (zresztą tak jak z mięsnego godzin) ich samochody parkujące na ulicy lub, co gorsza, na trawniku - dla mnie to powód dla którego omijam te miejsca z daleka. Miało być piękne zielone miejsce a jest syf.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja uwazam inaczej. Bylismy tam w niedziele wieczorem. Burger, ktory mial byc z rukola bez wczesniejszego poinformowania zostal podany z roszponka(burger ala wloski z mozzarella i pomidorem) No sorry ale dla mnie to roznica! Drugi burger w menu napisany z salata, tez podany z roszponka... Ok, mozna to zaliczyc do salat ale pozostawia wiele do zyczenia. Widac, ze nie mieli nic innego. Niby niedziela wieczor, ok mogla zbraknac ale to sie informuje. Zamawiam to co widze w menu to i tego pczekuje na talerzu. Musztarda z plastikowej butli i korniszony mega slone zabily caly smak w byrgerze gdzie byl podwojny kotlet... i zgodze sie z przedmowca- Mala Cegielnia, naprawde smaczne burgery. Smacznego tez!! Takze mamy w Baninie trzy dobre miejsca z burgerami :) Pani Burger juz nie odwiedze!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Oj tak! Pani Burger w tych okolicach jest bezkonkurencyjna.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Jadłem kilka razy. I powiem, że jest dobrze. Jeśli chodzi o buły to zależy jak trafisz z proporcją 8 do 10 raczej na tak. Dwa razy trafiło się przeciągnięte mięso na grillu przez co było lekko suche. Ale to i tak nie zmienia faktu, że kanapki są naprawdę smaczne. Ja tam polecam. W naszej okolicy nie znajdziecie nic lepszego.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10

Pani Burger najlepsza, nic ich nie przebije.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

Takie detale co do parkowania i wnikliwej analizy moze mieć tylko rzyczliwy przedsiebiorca któremu biznes slabo idzie. Do tego tchorz bo anonim ale ja Pana doskonale kojarze
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 10

byłem...czekałem półgodziny ..burger twardy surowy..warzywa jakby wczorajsze..bułka ok...ogólnie..tragedia
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 3

Czy chodzi i pe***skiego New Beatle ?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Skoro właściciel nie przestrzega zasad i swoim parkowaniem utrudnia dojazd klientów, proponuję olać jego biznes i nie odwiedzać go. Zabraknie pieniążków na czynsz i wypłaty, zniknie problem ze źle zaparkowanym samochodem. Codziennie problem z przejazdem, bo panisko jedno z drugim za daleko ma do parkingu. Informujcie, który nie potrafi się zachować i utrudnia dojazd potencjalnych klientów, nas mieszkańców tej miejscowości ma gdzieś. Niech paniska się nauczą szacunku do swoich klientów.
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jedzenie jak jedzenie, jednym to smakuje a innym nie. Ale wiochą trąca to szpanowanie przez właściciela/pracownika swoim czekoladowym VW w kabriolecie nr. rej. GSL FX70. Ja rozumiem że trzeba się pochwalić że się ma Samochód, że kelnerkom się zaszpanuje a może jakaś dziewucha ze wsi się rzuci na szyję. Ale to chyba nie te czasy? Może jaśnie Pan w rurkach zacznie parkować na parkingu a nie na ulicy?
Spokojnie... nikt tego nie ukradnie, mało jest amatorów samochodów dla homo.
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Banino

Gdzie kupujecie mięso? (22 odpowiedzi)

Witam Mieszkam w baninie od niedawna i ostatnio miałam nieprzyjemnosc zakupic mieso w Markecie...

do góry