lub waszej ukochanej obwodnicy na której nie ma buspasów,przejść dla pieszych czy rowerzystów. Albo zmień jeden z drugim godziny podróżowania na wczesne ranne lub pózne wieczorne.
Takich tam prawie nie ma =] a teraz wyobraź sobie, że się faktycznie kierowcy by przenieśli - ciekawe ile osób by zostało na przystanku gdy puszka sardynek by odjeżdżała...
No już lecę zmienić auto na komunikację miejską którą nie dojadę na miejsce tak szybko jak autem. Zapomnij, powiedz swoim kolegom i koleżankom w urzędzie że ludzie będą się buntować
No i co ci do tego. Przynajmniej nie jadą z menelami, spoconymi pachami które muszą wąchać, bez klimy i z wkurzającym gadaniem gdy nikogo nie obchodzi z kim się ostatnio przespałeś
Ja jestem przekonany że 90% tych co tutaj jęczą o ten bus pas to mieszkańcy okolicznych wsi. Na szczęście to my mieszkańcy Gdańska głosujemy. 6 pasów przez środek miasta i 3 metry chodnika dla pieszych to jakaś pomyłka.
ma gdzieś kierowców w Gdańsku, świetnie wie, że nie bedzie już nastepnej kadencji,to ma gdzieś wyborców,ja dziekuje wszystkim którzy ją wybrali- Gdańsk tu się żyje.