Widok
e-lza przykład angielskich hipermarketów podałam, na oburzenie Marthy o dostępność produktów w polskich hipermarketach. Uważam, że porównanie jest jak najbardziej trafne,oczywiście hipermarkety różnią się od siebie znacznie pod względem dostępności produktów, ale dla mnie hipermarket to hipermarket. I nie zgodzę się z Tobą że w Anglii nie ma sklepów typu Akpol czy innych są sklepy małe prywatne sklepy, (nie sieciowe jak Mothercare czy Boots) w których zakupisz właśnie butelki, pieluchy, wózki itp. rzeczy.Oczywiście produkty są nieco droższe ale są.
Nie wiem gdzie mieszkasz ale może zależy to od danego miasta;)
Nie wiem gdzie mieszkasz ale może zależy to od danego miasta;)
podnoszę, bo mam pytanie :]
Młodemu spodobało się picie z butelki TT - mieliśmy jedną 150ml, kupioną wieki temu (jak szukaliśmy faktycznie antykolkowych butelek)
ale pojemność za mała i smoczek o zbyt wolnym przepływie (dzisiaj troszkę powiększyłam dziurkę)
no w każdym razie postanowiłam kupić butelkę 260ml :] i teraz pytanie - jaki smoczek do tego?
Gabryś pije na śniadanie mleko z butelki(tuz po obudzeniu) - nie zagęszczone. Czy smoczek szybki, 6+ wystarczy?
Boję się, że z tego kaszkowego mleko będzie lało się strumieniem ;)
do tej pory używaliśmy Avent ze smoczkiem 3przepływowym :]
Młodemu spodobało się picie z butelki TT - mieliśmy jedną 150ml, kupioną wieki temu (jak szukaliśmy faktycznie antykolkowych butelek)
ale pojemność za mała i smoczek o zbyt wolnym przepływie (dzisiaj troszkę powiększyłam dziurkę)
no w każdym razie postanowiłam kupić butelkę 260ml :] i teraz pytanie - jaki smoczek do tego?
Gabryś pije na śniadanie mleko z butelki(tuz po obudzeniu) - nie zagęszczone. Czy smoczek szybki, 6+ wystarczy?
Boję się, że z tego kaszkowego mleko będzie lało się strumieniem ;)
do tej pory używaliśmy Avent ze smoczkiem 3przepływowym :]