Widok
Buty do biegania i ścieżki - jakie?
halo Trójmiasto!
Wiosna przyszła, więc nowa energia we mnie wstąpiła. I mam zamiar biegać wieczorami. No dobra... czasami. Ale od czegoś trzeba zacząć, tak ad hock maratonu nie przebiegnę.
Stąd mam dwa pytania.
gdzie najczęściej biegacie w Gdyni i Gdańsku? I gdzie najlepiej się biega? w sensie, że nie ma tłumów, dobra nawierzchnia itp.
Szukam też butów do biegania dobrych dla osoby początkującej. Tak max 300zł mogę dać, bo nie wiem czy się wkręcę w to bieganie. Ważne, też żeby były ładne bo jednak ludzie na mnie będą patrzeć. Macie jakieś godne polecenia.
Pytam tylko o sprawdzone buty, bo będe kupować w necie, więc nie chcę trafić na minę z przypadku.
Wiosna przyszła, więc nowa energia we mnie wstąpiła. I mam zamiar biegać wieczorami. No dobra... czasami. Ale od czegoś trzeba zacząć, tak ad hock maratonu nie przebiegnę.
Stąd mam dwa pytania.
gdzie najczęściej biegacie w Gdyni i Gdańsku? I gdzie najlepiej się biega? w sensie, że nie ma tłumów, dobra nawierzchnia itp.
Szukam też butów do biegania dobrych dla osoby początkującej. Tak max 300zł mogę dać, bo nie wiem czy się wkręcę w to bieganie. Ważne, też żeby były ładne bo jednak ludzie na mnie będą patrzeć. Macie jakieś godne polecenia.
Pytam tylko o sprawdzone buty, bo będe kupować w necie, więc nie chcę trafić na minę z przypadku.
ja tez szukałam ostatnio butów, nawet tu pytałam. Dlatego szybko Ci pomogę, bo mi ktoś polecił, nie wiem już czy tu czy gdzieś indziej, żeby tanio kupić w internecie na oryginalnebuty.pl bo tam promocje teraz są.
Jak zamówiłam w poniedziałek to już noszę.
Model dobry to sobie może najpierw w jakimś sklepie stacjonarnym dobierz, bo nie każdemu pasuje to samo.
A co do biegania. ja biegam w Gdyni na Dąbrowie bo tam mieszkam. Trochę po osiedlu, a trochę po lasku. Gorzej jak spotykam dziki, to od razu szybciej jakoś mi się biegnie :)
jeżeli nie masz za dużo tej energii i nie narzucisz ogromnego tempa, to możemy się kiedyś razem ustawić, bo tez zawodowcem nie jestem.
Jak zamówiłam w poniedziałek to już noszę.
Model dobry to sobie może najpierw w jakimś sklepie stacjonarnym dobierz, bo nie każdemu pasuje to samo.
A co do biegania. ja biegam w Gdyni na Dąbrowie bo tam mieszkam. Trochę po osiedlu, a trochę po lasku. Gorzej jak spotykam dziki, to od razu szybciej jakoś mi się biegnie :)
jeżeli nie masz za dużo tej energii i nie narzucisz ogromnego tempa, to możemy się kiedyś razem ustawić, bo tez zawodowcem nie jestem.
A wiesz, że znalazłąm w tym sklepie internetowym takie buty ładne buty, że od razu sprawdziłam co się pisze w necie o nich. I w sumie dużo opini było dobrych.
Miało nie być zakupów w ciemno, ale tu mi nikt nic nie polecił ciekawego więc zdałam sie na Twój link i opinie internautów.
Dziś zamówiłam, kurde szkoda, ze weekend majowy, bo już bym chciała je mieć.
A co do biegania wspólnego, to napisz wiadomość prywatną, to się może jakoś dogadamy.
Miało nie być zakupów w ciemno, ale tu mi nikt nic nie polecił ciekawego więc zdałam sie na Twój link i opinie internautów.
Dziś zamówiłam, kurde szkoda, ze weekend majowy, bo już bym chciała je mieć.
A co do biegania wspólnego, to napisz wiadomość prywatną, to się może jakoś dogadamy.
No właśnie tyle to wiem, ze muszą być większe. Ale żeby aż od razu o 2 rozmiary? jeden to rozumiem, bo jeszcze skarpetka dochodzi. Ale o dwa, to by już kłapały i bym je jeszcze zgubiła.
Kupiłam już byty z polecenia beaty i na razie jest okej, ale to dopiero początki ich używania. Zobaczymy jak będzie dalej, ale są większe niż mam na co dzień.
Jeżeli sie w to wkręcę to pewnie za jakiś czas będę potrzebować nowych, bo już będę wiedziała jakie moja stopa obuwie preferuje. Na razie szansę mają moje obecne najki.
Kupiłam już byty z polecenia beaty i na razie jest okej, ale to dopiero początki ich używania. Zobaczymy jak będzie dalej, ale są większe niż mam na co dzień.
Jeżeli sie w to wkręcę to pewnie za jakiś czas będę potrzebować nowych, bo już będę wiedziała jakie moja stopa obuwie preferuje. Na razie szansę mają moje obecne najki.
Tak, są oryginalne ja cały czas biegam w swoich zamówionych Nike i jestem bardzo zadowolona. Narazie ani nic sie nie rozkleilo ani nie przetarło. Tak, ze z czystym sumieniem moge polecić te oryginalnebuty pl :) Poza tym oni mają też sklep stacjonarny w Poznaniu, z tego co słyszałam dostarczają też buty do innych sklepów, ale nie jestem pewna. Ogolnie ja jestem usatysfakcjonowana zakupem u nich. Mam nadzieję, ze pomoglam :)
brooks adrenaline 1 200km, ale rozglądam się już za następnymi. Only brooks ponad 100 lat doświadczenia w produkcji butow do biegania i tylko do biegania.
Jeśli chodzi o stawy to na stronie jest również dobry artykuł:
https://produktybonifraterskie.pl/naturalne-preparaty-na-stawy/
Opisane jest tutaj w jaki sposob naturalnie je ochronić.
Jeśli chodzi o stawy to na stronie jest również dobry artykuł:
https://produktybonifraterskie.pl/naturalne-preparaty-na-stawy/
Opisane jest tutaj w jaki sposob naturalnie je ochronić.