Widok

Buty ślubne rozm.34-35

Kupię Temat dostępny też na forum:
Szukam butów ślubnych w rozmiarze 34,35.
Wkładka to 22cm... Pomóżcie!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja przymierzałam w Ryłko. Nie mają już typowo ślubnej kolekcji, ale ja i tak mam zamiar kupić buty w odcieniu pudrowym lub ecru a takich mają kilka modeli. rozmiar 35 jest chyba dostępny z każdego rodzaju, a niektóre modele mają też niższą numeracje. Nie zawsze mają rozmiar na sklepie ale można poprosić o ściągnięcie z innego salonu.Cena około 250zł.

Mierzyłam też jedne w salonie Elizabeth Passion. Tutaj jednak cena około 330zł i kolor typowo ślubny, ale firma oferuje usługę farbowania butów po ślubie. To też zawsze jakaś opcja :)

W venezii, prima moda, kazaar przymierzałam tez kilka czółenek w rozmiarze 35 z letniej kolekcji w jasnych kolorach Bardzo ładne, ale niestety tam już dla mnie obcasy były za wysokie :)
Dziękuje Ci za pomoc. Chciałabym w kolorze białym, typowe ślubne buty...Zazdroszcze dziewczynom które kupują te które im się podobają.
Pozdrawiam wszystkie małe nóżki :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Poszukaj na allegro jest dużo teraz takich rozmiarów:)
Typowo białe to może być problem, chyba że w salonach ślubnych.

Możesz też sprawdzić na stronie białe buty.pl Sporo osób z forum je poleca. Duży wybór, robią na zamówienie i podobno można zwrócić w razie czego.

Dla mnie poszukiwania butów to straszna męka, bo też mam mały rozmiar a w związku z tym, że na co dzień nie chodzę na obcasach szukam czegoś na małym obcasie-do 5 cm. Niestety ciężko znaleźć czółenko, które wygląda elegancko na niższym obcasie.

Inne tematy z forum Wesele

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

do góry