Widok

Buty zimowe Coccodrillo

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Jakie macie opinie, doswiadczenia?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie kupowałyście?
czyli jednak nie :(
Agusia kupowałam jesienią w ubiegłym roku takie półbuty ocieplane i przyznam,że sprawdziły się super nawet w cieplejsze dni zimowe.
http://vaila.pl/
http://odbiorybudowlane.com.pl/
no właśnie dzisiaj widziałam w sklepie 2 fajne modele :P wyglądały na ciepłe, podeszwa dobrze się zginała itp.

ale połączenie materiału i nie wiem czego(skóry? czy nie?) - więc szukam opinii :)
może dzisiaj?
Agusia ja mam takie doświadczenie, że kupiłam i oddałam, bo takie jakieś sztywne mi się wydawały:)). Teraz jest chyba promocja w Smyku -30 na kartę, tylko nie wiem czy na buty też, ale gdzieś tu na forum wątek widziałam:)
image
ale ja nie mam karty :(

a te buciki zimowe ze Smyka dobre są?
Nie, no ja powinnam się leczyć. Przeczytałam Coolclub zamiast Coccodrillo. I mój post dotyczył tych pierwszych:). Na temat Coccodrillo niestety nic nic nie wiem. Sorki za zamieszanie. Co do karty ja też nie mam, ale na forum zawsze ktoś podratuje :)
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Angielski w szkole podst. ze szkoły językowej czy warto? (64 odpowiedzi)

Zastanawiam się nad zapisaniem dziecka w kl. II na kurs j. angielskiego prowadzonego przez...

Problem z usypianiem dziecka- może ktoś miał podobny? (37 odpowiedzi)

Czy któraś z Was miała taki problem: Od kilku tygodni mam problem z kładzeniem małej spać...

chce mi się wyć....matka szuka pracy...taaaa (64 odpowiedzi)

muszę się wygadać...może to poniekąd jakaś moja terapia ... mam dwoje dzieci...mlodsze dwa...

do góry