Widok

Buty zimowe Coccodrillo

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Jakie macie opinie, doswiadczenia?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie kupowałyście?
czyli jednak nie :(
Agusia kupowałam jesienią w ubiegłym roku takie półbuty ocieplane i przyznam,że sprawdziły się super nawet w cieplejsze dni zimowe.
http://vaila.pl/
http://odbiorybudowlane.com.pl/
no właśnie dzisiaj widziałam w sklepie 2 fajne modele :P wyglądały na ciepłe, podeszwa dobrze się zginała itp.

ale połączenie materiału i nie wiem czego(skóry? czy nie?) - więc szukam opinii :)
może dzisiaj?
Agusia ja mam takie doświadczenie, że kupiłam i oddałam, bo takie jakieś sztywne mi się wydawały:)). Teraz jest chyba promocja w Smyku -30 na kartę, tylko nie wiem czy na buty też, ale gdzieś tu na forum wątek widziałam:)
image
ale ja nie mam karty :(

a te buciki zimowe ze Smyka dobre są?
Nie, no ja powinnam się leczyć. Przeczytałam Coolclub zamiast Coccodrillo. I mój post dotyczył tych pierwszych:). Na temat Coccodrillo niestety nic nic nie wiem. Sorki za zamieszanie. Co do karty ja też nie mam, ale na forum zawsze ktoś podratuje :)
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Gdzie najlepiej kupić dziecku okulary? (11 odpowiedzi)

Wiem, ze było już trochę wątków na tt., ale za wiele nie wyczytałam...Muszę zrobić okulary dla...

Poszukiwany fizjoterapeuta uroginekologiczny (21 odpowiedzi)

Jak w temacie, szukam dobrego fizjoterapeuty uroginekologicznego, zajmującego się m.in...

czy są tu mamy które nie posyłają swoich dzieci do przedszkola? (245 odpowiedzi)

za moich czasów (jestem z lat 80tych) większość dzieci nie chodziła do przedszkoli.. wiem że...

do góry