Widok

By być klientem trzeba się prosić.

Wielki problem z dowozem powyżej 2 km na Redłowo. Na 10 zamówień 3 zrealizowane, żadnej informacji na stronie, poziom obsługi klienta skandaliczny, dawaliśmy wiele szans, ale zamiast przepraszam słyszeliśmy same pretensje, wymówki i niezadowolenie z tego, że w ogóle dzwoni klient. Za każdym razem pytanie gdzie to jest - czy Państwo nie mają internetu czy też nawigacji i ulica oraz osiedle nie wystarczy ? Redłowo jest jedną z głównych dzielnic Gdyni oddaloną od Pizzerii o 10 minut drogi samochodem.
Państwo jedzenie na dowóz realizują chyba rowerem.
"Za daleko, jak Pani sobie to wyobraża, musielibyśmy wysyłać kierowcę specjalnie na jeden kurs, teraz jest przerwa obiadowa, nie mamy czasu, o Boże może Pan pomarzyć(….)"

Dziękuję.
Moja ocena
Pizzeria Jazz kategoria: Jedzenie na wynos
obsługa: 1

jakość potraw: 4

czas realizacji: 3

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 3

3.4

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Przykro nam że informacja którą otrzymała Pani przez telefon była nie wystarczająca.
Redłowo nie jest naszym rejonem dowozu.
W godzinach szczytu kierowca jedzie w korku około 1 godziny do redłowa.
Przy tak dużej ilości zamówień jaką realizujemy nie możemy sobie pozwolić na tak duży rejon.
Skoro ma Pani o nas takie złe zdanie dlaczego nie korzysta Pani z usług bliżej usytułowanych lokali?
Jesteśmy tylko ludźmi i nie każdemu potrafimy dogodzić.

Z Poważaniem
Jazz Pizza
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Redłowo nie jest naszym rejonem dowozu - nigdy nie usłyszałam od Państwa takiej informacji. Dlaczego nie korzystam z usług bliżej usytuowanych lokali? Pierwsze nasze zamówienie zrealizowali Państwo bez zarzutu, dlatego też później nie rozumiałam dlaczego kolejne były tak wielkim problemem. Wystarczy aby pracownik poinformował przez telefon klienta, że nie realizują Państwo zamówień na tą dzielnicę. Nie mówił, że nie wie czy komuś będzie się chciało, że chyba jest zła pora, że mogę "pomarzyć", że to raczej problem, w międzyczasie wzdychając do słuchawki w niezbyt przyjaznym tonie..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry