Bysewo

Okna i parapety Drzwi wewnętrzne i zewnętrzne

Gdańsk, al. Grunwaldzka 170/2

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Krzysztof B. - opinia Bardzo profesjonalna obsługa, szybkość realizacji w drobrej cenie, zamówione...
~Krzysztof B.
1

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 22 marca 2023

Zadowolony klient wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolony z obsługi jako całości. Uważam, że tak to powinno...
~Klient z Hallera
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 12 marca 2016

Polecam! wątek zamknięty Kupiłam kilka okien z parapetami. Cena była najkorzystniejsza z całego...
~Danuta
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 5 marca 2014

Pełen profesjonalizm POLECAM wątek zamknięty Okna zakupiłem wraz z montażem w listopadzie . Jestem bardzo zadowolony z...
~Tomasz T.
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 19 lutego 2014

Wymiana Okien - tylko z Bysewo Kolor Wrzeszcz !!! wątek zamknięty Bardzo dobre ceny, porównałem z 3- ma firmami na rynku 3city, mają najtaniej...
~Piotr
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 19 czerwca 2013

polecam zdecydowanie wątek zamknięty Zależało mi na szybkiej wymianie okien i drzwi balkonowych w całym mieszkaniu...
~klient
-

dodano: 13 lutego 2013

Polecam! wątek zamknięty Profesjonalna obsługa, dobry kontakt zarówno z sprzedawcą salonie jak i...
~Monika
-

dodano: 2 lutego 2013

Polecam! wątek zamknięty Firmę Drutex wybrałam kierując się opiniami innych i nie zawiodłam...
~Katarzyna L.
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 29 sierpnia 2012

Tanie i dobre okna wątek zamknięty Potrzebowałem wymienić okna w starym domku zależało mi na niskiej cenie ale...
~Masters
2

dodano: 5 października 2011

Zdecydowanie Firma godna polecenia wątek zamknięty Po raz kolejny przy wymianie okien postanowiłam zaufać marce DRUTEX....
~Magdalena R.
-

dodano: 12 lipca 2012

prawdziwi profesjonaliści! wątek zamknięty Bardzo dawno nie spotkałam się z tak miłą, rzeczową i fachową obsługą....
~Klientka z Al. Grunwaldzkiej
-

dodano: 10 lipca 2012

Okna wątek zamknięty Polecam wszysykim którzy chcą zamówić solidne i tanie okna.Profesjonalna i...
~Cezar
-

dodano: 6 marca 2012

montaż okien wątek zamknięty przed wymiana okien w kamienicy nie ukrywam,że bardzo długo szukałam w necie...
~właściciel nowych okien.
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 21 stycznia 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry