Widok
Bywałem w kilku restauracjach sushi w trojmiescie,
ale do domu sushi i tak zawsze wracam - jestescie rewelacyjni !
Wczesniej jezdzielm do sopotu, teraz na szczescie blizej mi do gdanska ;)
Wystroj oczarowuje, obsluga zawsze usmiechnieta i mila, sushi master kompetentny, zwinny i dla stalego klietna zawsze znajdzie jakas mala niespodzianke ;) menu bogate, szczegolnie polecam wszystkie misoshiru, oraz łososia w sosie teryaki. No i oczywiscie wszystkie rodzaje sushi - uwierzcie mi ze na pewno bogactwo i roznorodnosc Was zaskoczy. Zawsze z niecierpliwościa czekam kolejnej wizyty, jedyny maly minus - na taka wizyte trzeba miec odlozne pieniazki ;)
Wczesniej jezdzielm do sopotu, teraz na szczescie blizej mi do gdanska ;)
Wystroj oczarowuje, obsluga zawsze usmiechnieta i mila, sushi master kompetentny, zwinny i dla stalego klietna zawsze znajdzie jakas mala niespodzianke ;) menu bogate, szczegolnie polecam wszystkie misoshiru, oraz łososia w sosie teryaki. No i oczywiscie wszystkie rodzaje sushi - uwierzcie mi ze na pewno bogactwo i roznorodnosc Was zaskoczy. Zawsze z niecierpliwościa czekam kolejnej wizyty, jedyny maly minus - na taka wizyte trzeba miec odlozne pieniazki ;)
Moja ocena
* maksymalna ocena 6
Laurka wręcz, miejsca nie znam bo jednak od niedawna w Gdańsku, sprawdzę i wtedy najwyżej się wypowiem dłużej w temacie.
restauracja sushi http://www.oto-sushi.pl