Widok
Bywało lepiej : (
Ze szkołą Pasja mam doczynienia od września 2009 i wtedy było całkiem fajnie. Obecnie uważam iż z miesiąca na miesiąc jest coraz gorzej. Robi się masówka, coraz więcej uczestników zajęć, przez co CIASNO wszędzie! Po 1 problemy z zaparkowaniem auta(a w zimie nikogo nie interesowało aby cokolwiek odśnieżyć, trzeba było parkować w zaspach!), po 2 problemy ze swobodnym przebraniem się w szatni( za mało miejsca na tą ilość osób), po 3 nie ma szans aby móc wytrzeć rece po umyciu, bo nigdy nie ma ręcznika papierowego ani nic w tym stylu, po 4 gdy chcesz usiąść i poczekać np. na swoje dziecko- ZAPOMNIJ, nie ma gdzie.Pięć krzesełek ustawionych w wąskim korytarzyku, gdzie ledwo można przejść, więc pozostaje pomażyc aby tam usiąść i poczekać na swoją pociechę. Szkoda, ze p. Mariola stawia na ilość a nie na jakość, którą jedynie starają się utrzmać instruktorzy, szczególnie p. Ewa- balet ( choć coraz trudniej przy zwiększającej się z każdymi zajęciami ilości dzieci). Na pozostałych zajęciach nie jest tak żle. Mam wielką nadzieję, że Manager szkoły zacznie działać w tym kierunku, bo większość osób zaczyna się zniechęcać. Szkoda, bo BYŁO bardzo fajne miejsce!!!!!!!! Moze jeszcze .........będzi
Moja ocena
Szkoła Tańca Pasja
kategoria: Kursy tańca
oferta: -
poziom nauczania: 6
klimat i wystrój: -
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 5
5.0
* maksymalna ocena 6
Bardzo mi przykro,że ma Pani takie odczucia związane z naszą szkołą.Staramy się ,żeby było coraz lepiej.Zawsze stawiamy na jakość.Grupy nie są przepełnione,od początku września aż do dnia dzisiejszego grupy liczą max.15 osób.Takie jet założenie naszej szkoły.Miejsc parkingowych jest b.dużo,nie znam szkoły,która miałaby ich aż tyle.Co do odśnieżania teren wokół szkoły odśnieżany był codziennie,sama tego dopilnowywałam.Odśnieżanie miejsc, o których Pani pisze należało do służb miejskich.W tej sprawie nic nie mogłam zrobić.Wyposażenie toalet uzupełniane jest każdego dnia,a jeśli chodzi o poczekalnię jest wiele możliwości:Zachęcam do odwiedzenia naszej kawiarenki,która pomieści aż 20 osób lub przytulnego kącika na parterze,gdzie wygodnie można poczekać na swoje pociechy.Cieszę się,że podobają się Pani zajęcia baletu prowadzone przez Ewę,jest ona bowiem wysoko wykwalifikowaną tancerką cenioną od najmłodszych lat w środowisku baletowym.
pozdrawiam serdecznie i życzę miłych wrażen
manager Mariola Ślepowrońska
pozdrawiam serdecznie i życzę miłych wrażen
manager Mariola Ślepowrońska