Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Po prostu pasja - opinia wątek zamknięty Bardzo mila atmosfera, instruktorzy wręcz wyśmienici, świetnie zajmują się...
~Po prostu pasja
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 24 marca 2013

pasja 2 - opinia wątek zamknięty bardzo miła atmosfera,sympatyczni instruktorzy,bardzo dobry poziom,po prostu...
~pasja 2
-

dodano: 24 marca 2013

Taniec współczesny i cheerleading wątek zamknięty Widziałam zawodniczki z tej szkoły na zwodach...dawno nie było tak dobrze...
~anonim
-

dodano: 21 marca 2013

Baletowa "Pasja" wątek zamknięty Fantastyczne miejsce dla wszystkich miłośników baletu i nie tylko baletu....
~BalletFriend
-

dodano: 20 marca 2013

Nieprawda wątek zamknięty Nie rozumiem powyższych i niepochlebnych komentarzy dot. Pasji. Nauczyciele...
~Ala
-

dodano: 20 marca 2013

Mega Słabi są wątek zamknięty niski poziom, ciasna szatnia, zajecia nudne
~Gosc
-

dodano: 27 grudnia 2012

moja ocena Pasji wątek zamknięty ..no i widocznym się stało, że im więcej dzieci to poziom leci... Szkółka...
~balerinek
-

dodano: 16 grudnia 2012

Godne polecenia! wątek zamknięty We wtorek zaczynamy (a w zasadzie moja córka) po wakacjach lekcje baletu i...
~S i U
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 5 września 2010

oby tak dalej wątek zamknięty Moje dziecko z uśmiechem chodzi na zajęcia baletowe do Pasji.To jest dla mnie...
~E.
-

dodano: 31 maja 2010

Bywało lepiej : ( wątek zamknięty Ze szkołą Pasja mam doczynienia od września 2009 i wtedy było całkiem fajnie....
~zawiedziona
1

dodano: 5 maja 2010

Polecam! wątek zamknięty Chodzę na kurs tańca i bardzo mi się podoba. Mam świetnego trenera, który w...
~trenująca ;)
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 9 czerwca 2009

Szkoła super, ale... wątek zamknięty Szkoła prowadzona na wysokim poziomie. Instruktorzy, miejsce, wyposażenie bez...
~Monika
-

dodano: 9 czerwca 2009

SUPER! wątek zamknięty Pierwsze co mnie urzekło w tej szkole, to po prostu rodzinna, miła i...
~Spring
-

dodano: 25 maja 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
14

13

wątków

do góry