Widok
Bywam i polecam
Kupuję tam od czasu otwarcia w nowej lokalizacji. Duży wybór ubrań, w większości w bardzo dobrym stanie i korzystnych cenach. Sporo oryginalnych wzorów i krojów, których nie znajdzie się w normalnej sieciówce. Miła i pomocna obsługa.
Minus za mało klarowny system promocji - wprawdzie w sklepie są (zazwyczaj) dostępne ulotki z promocjami na dany miesiąc, jak też i Panie ekspedientki odpowiedzą na każde pytanie, brakuje mi tablicy, na której byłyby napisane promocje obowiązującego danego dnia, a może i potykacza przed sklepem o tego typu treści. Naprawdę trudno pamiętać, że we wtorek piżamy są z 15% zniżką, a w środę wybrane swetry po 10 zł...
Ale ogólnie na duży plus.
Minus za mało klarowny system promocji - wprawdzie w sklepie są (zazwyczaj) dostępne ulotki z promocjami na dany miesiąc, jak też i Panie ekspedientki odpowiedzą na każde pytanie, brakuje mi tablicy, na której byłyby napisane promocje obowiązującego danego dnia, a może i potykacza przed sklepem o tego typu treści. Naprawdę trudno pamiętać, że we wtorek piżamy są z 15% zniżką, a w środę wybrane swetry po 10 zł...
Ale ogólnie na duży plus.
Moja ocena
Zielony Wieszak
kategoria: Odzież używana
obsługa: 6
oferta: 5
jakość asortymentu: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
5.8
* maksymalna ocena 6