Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Piotr - opinia wątek zamknięty Polecam wszystkim poszukującym ciekawych rzeczy z drugiego obiegu. Jeśli...
~Piotr
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 31 stycznia 2020

Zawiedziona wątek zamknięty Byłam kilkukrotnie. Asortyment nie wiele się różni od osiedlowych "Lumpexów"....
~Aga
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 31 marca 2019

może być wątek zamknięty Pierwsze wrażenie naprawdę super, ale im dalej tym coraz gorzej. Asortyment...
~rzapka
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 14 kwietnia 2018

Bywam i polecam wątek zamknięty Kupuję tam od czasu otwarcia w nowej lokalizacji. Duży wybór ubrań, w...
~WE
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 3 lutego 2018

Najlepszy lumpeks w mieście wątek zamknięty Kupilam wiele fajnych rzeczy, czesto markowe rzeczy z metką, ubrania w bardzo...
~Maja
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 2 lutego 2018

wypasione ciuszki ;) wątek zamknięty mój ulubiony sklep ... po wypłacie ;) - tak się cieszę ! Wybrane modne...
~ANNAM.
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 23 listopada 2017

ŚWIETNY SKLEP wątek zamknięty Niezwykle zachwycił mnie ten sklep gdyż bardzo różni się od innych...
~Alina
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 9 lutego 2016

Świetny! wątek zamknięty Świetny sklep! Zawsze znajdę coś ciekawego, obsługa zawsze doradzi i podpowie...
~Zuzia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 4 października 2015

Rewelacja wątek zamknięty Czysty i zadbany sklep. Przyjemnie się "szpera", a Ekspedientki zawsze...
~Lidka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 2 października 2015

Super sklep !!!! wątek zamknięty Pięknie pachnie w całym sklepie, wygodna przymierzalnia i markowe ciuchy,...
~Ania
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 26 września 2015

Anna - opinia wątek zamknięty Super obsługa, zawsze cos dla siebie znajdę i najwazniejsze, ze w ofercie...
~Anna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 15 września 2015

MEGA LUMP! wątek zamknięty Świetne ciuchy w dobrych cenach a dodatkowo super klimat i obsługa!! Polecam
~Monika
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 16 czerwca 2015

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry