Widok
Bzdury i sztuczna opinia !!!
Witam!Za każdym razem korzystam z usług w tej firmie i wróciłem tylko raz z reklamacją a przyczyną jej było zaoszczędzenie pieniędzy na łożyskach i to o czym się mówi że kto kupuje najtaniej, ten kupuje dwa razy :/ Łożysko rozpadło się po przejechaniu 400m. ale to była moja moja wina ponieważ kupiłem droższe łożysko, które okazało się trafem w 10-tkę.Sklep ma czasem niższe ceny niż hurtownie z racji tego że ma u nich wiele zniżek, ponieważ kupuje wiele części i różnego rodzaju.Jeżeli chodzi o obsługę to jest miła i bezproblemowa, można zamówić w tej firmie większość rzeczy.Przestój samochodu przeważnie spowodowany jest tym że do co niektórych samochodów nie ma możliwości zamówienia części na miejscu a szczególnie auta nietypowe.Przeważnie auto zostaje zrobione w przeciągu max 2 dni.Faktem jest to że wygląd firmy może niepokoić ale to są już sprawy zarządzania firmą, dla klienta najważniejsza powinna być naprawa oraz jakość usług wykonywanych w danym obiekcie.Można narzekać jeszcze na biuro obsługi, które czasem ma wygórowane ceny za co niektóre usługi lecz z pewnością osoby, które stać na hallera nie powinny na to zwracać uwagi.Polecam ten obiekt!
Moja ocena
Auto Remont
kategoria: Części zamienne - detal
obsługa: 6
asortyment: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6