Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
peugeot 307 wątek zamknięty Witam. Polecam tą stację kontroli. Szybko,sprawnie i bez problemu. Nie...
~Monika
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 2 grudnia 2015

Super diagności!!! wątek zamknięty Jestem zaskoczony tak miłą i fachową obsługą na stacji diagnostycznej....
~Andrzej
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 29 stycznia 2013

Agnieszka - opinia wątek zamknięty Profesjonalna usługa i obsługa na najwyższym poziomie. Polecam!!!
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 22 stycznia 2013

Polecam! wątek zamknięty Polecam!! Jestem bardzo zadowolona z obsługi, szybko, tanio i sprawnie ,...
~Halina
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 11 października 2012

Super warsztat wątek zamknięty Miła obsługa.naprawa bardzo szybka a co mnie zaskoczyło to dużo czynności...
~zadowolony
-

dodano: 4 października 2012

marysia - opinia wątek zamknięty poziom usług jest bardzo dobry .szybko i terminowo
~marysia
-

dodano: 2 października 2012

Tylko Auto Remont! wątek zamknięty Zawsze miło i profesjonalnie i brak czepiania się o drobiazgi , i tak jak...
~wow
-

dodano: 28 września 2012

Polecam wątek zamknięty Witam, jestem klientką stacji kontroli pojazdów od wielu już lat, Auto-Remont...
~Joanna
1

dodano: 29 sierpnia 2012

Odradzam - kiepska usługa, wysoka cena wątek zamknięty W tym serwisie wymieniono mi elastyczny łącznik wału napędowego. Usługa ta w...
~ossi
1

dodano: 23 sierpnia 2012

AST TRANSPORT-PRZEPROWADZKI- POLECAM! wątek zamknięty PRZYJECHAŁEM Z POWAŻNĄ AWARIĄ POMPY OLEJU, CZĘSCI I DORADZTWO W TRAKCIE...
~AST TRANSPORT
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 5 października 2009

Omijać szerokim łukiem wątek zamknięty To prawda, że naprawiają tak, żeby do nich wrócić. Rok temu naprawiali mi...
~kierowca
1

dodano: 7 kwietnia 2009

Bzdury i sztuczna opinia !!! wątek zamknięty Witam!Za każdym razem korzystam z usług w tej firmie i wróciłem tylko raz z...
~Aero89
-

dodano: 25 maja 2009

tomek - opinia wątek zamknięty Byłem w tym warsztacie drugi raz. Po pierwszej wizycie miałem nienajlepsze...
~tomek
1

dodano: 18 sierpnia 2008

naprawa szybka aczkolwiek nie bezproblemowa wątek zamknięty Auto naprawione w 4 godziny.Wymiana gumy na przegubie 150zl+czesci. Wymiana...
~klient
1

dodano: 16 maja 2008

mark - opinia wątek zamknięty Ludzie!! Odradzam stanowczo! sami piszą na stronie znają się najlepiej na...
~mark
1

dodano: 11 lipca 2008

Tragedia! wątek zamknięty Naprawa samochodów to po prostu tragedia! Z nieskomplikowaną usterką samochód...
~Klient
1

dodano: 24 grudnia 2007

Kurs kategorii C wątek zamknięty Po prostu tragedia ,teoria Ok ale praktyka z Panem A. jeszcze mi się śni po...
~Jaca
1

dodano: 14 lutego 2008

Niewarto wkładać pieniędzy wątek zamknięty Z czystego serca odradzam ten ośrodek, powód bardzo prosty instktorzy...
~zadowolony
1

dodano: 23 sierpnia 2007

nie polecam wątek zamknięty Zgadzam sie z opinią pana , który napisał o dopisywaniu godzin.Ja także...
~dorota
-

dodano: 25 stycznia 2009

Gorąco polecam wątek zamknięty GORACO POLECAM Wlasnie ukonczylam kurs prawa jazdy ,kat B i jestem bardzoo...
~Malgorzata Marmurowicz
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 2 grudnia 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
29

20

wątków

do góry